támogatás esküvő házasság zenélés válás Chad Kroeger Avril Lavigne barátság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok már meg is erősítették a hírt, hogy két év házasság után különválnak.

A fiatal énekesnő az Instagram oldalára töltötte fel esküvői fotójukat, mellette pedig néhány sorral avatta be a nagyközönséget a válás körülményeibe.

Forrás: Instagram/ Chad Kroeger

„Nehéz szívvel hoztuk meg a döntést. Nemcsak a házasságunk, a közös zenélésünk is sok felejthetetlen pillanatot adott nekünk. Még mindig jó barátok vagyunk, és azok is leszünk örökké. Szívünkön viseljük egymás sorsát. A családomnak, a barátaimnak és a rajongóimnak is köszönöm a támogatást” – írt Avril Lavigne, aki nemrég könnyek között vallott betegségéről.

Az elmúlt hetekben több hollywoodi sztárpár kapcsolata végződött válással. A sort Ben Affleck és Jenifer Garner indította, majd Kate Moss, Gwen Stefani és Megan Fox is bejelentette, hogy házasságuk véget ért. Legutóbb pedig Gisele Bündchen és Tom Brady kapcsolatáról derült ki, hogy már nem áll biztos lábakon.

5+1 dolog a szexről, amit csak a házas nők tudnakhttp://www.life.hu/intim/20150902-szexualis-dolgok-amit-a-hazasok-tudnak-de-a-szinglik-kevesbe.htmlSok-sok év eltelt már, mióta a férjeddel összeházasodtatok, és már a vibrálás is alábbhagyott köztetek? Ne csüggedj, vannak olyan dolgok, amelyeket sokkal jobban tudsz, mint bármelyik szingli.Intim--Meztelen lovaglás, valódi lovakon - Így tüntettek a nők az utakonhttp://www.life.hu/intim/20150903-meztelen-nok-kuzdenek-a-lovak-jogaiert.htmlHogyan lehetne jobban kampányolni bármiért is, mint egy kis pucérkodással?Intim--Vége! Lola szakított párjávalhttp://www.life.hu/intim/20150903-lola-enekesno-szakitott-parjaval-bencevel-a-fiatalok-elhidegultek-egymastol.htmlHiába a romantikus eljegyzés és az esküvői tervek, az énekesnő és párja úgy döntöttek, külön utakon folytatják.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huEz történik, amikor a nem jó "miértet" kezelitekhttp://www.life.hu/intim/20150901-pilat-gabor-ez-tortenik-amikor-egy-kapcsolatban-a-nem-jo-miertet-kezelik-a-felek.htmlElőfordul, hogy két embernek problémája van egymással, kialakul kettejük között anézeteltérés. Ha valami úton-módon megtalálják a probléma gyökerét, és azt jól kezelik, akkor azt tapasztalják, hogy ez a probléma egy szempillantás alatt megoldódott.IntimThinkstockGolfozás közben is csajozott ÉNB Lalihttp://www.life.hu/intim/20150902-lali-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-golfozas-kozben-csajozott-be.htmlEgy pasis pihenést tervezett ÉNB Lali, aminek természetesen csajozás és bulizás lett a vége.Intim--Szexfilmet reklámoztak Bíró Ica nevévelhttp://www.life.hu/intim/20150902-szexfilmet-reklamoztak-biro-ica-nevevel.htmlA metal lady felháborodott, hogy kapcsolatba hozták felnőttfilmezéssel és kártérítést követel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.