Megszólalt a hercegnő egykori testőre: "Próbáltam megmenteni Dianát James Hewitt-tól"

James Hewitt testőr Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja a Life.hu is megírta, hogy James Hewitt, Diana egykori szeretője milliókért árulja a hercegnő hozzá írt szerelmes leveleiet. A botrány tovább gyűrűzik: most megszólalt Diana egykori testőre is. 

Diana egykori testőre, Ken Wharfe az eset kapcsán azt nyilatkozta, ő annak idején próbálta megóvni a hercegnőt a férfitól. Wharfe 1987-től 7 éven keresztül védte Dianát, és saját bevallása szerint többször óvatosságra intette a hercegnőt - felhívta a figyelmét arra, hogy hiába szeret írni, az ő helyzetében nagyon óvatosnak kellene lennie.

Forrás: AFP/Johnny Eggitt

A férfi a szeretőt is többször figyelmeztette, hiszen biztos volt benne, románcuk nem végződhet jól. ,,James sokkal szerelmesebbnek tűnt, mint Diana, és szentül hitte, hogy ha elválik Károlytól, boldogan élnek majd egy birtokon, Devonban" - idézi a férfit a Daily Mail. ,,Én mondtam neki, hogy ez biztosan nem fog megtörténni, és kértem arra, ha vége lesz a kapcsolatuknak, válassza a helyes utat."

A testőr számára később bebizonyosodott, hogy ez nem fog könnyen menni, Hewitt ugyanis tönkre fogja tenni az életét a hercegnő miatt. Így is lett, a szerető depresszióba esett 1991-es szakításuk után, mert nem bírta elviselni, hogy Diana elhagyta őt - valószínűleg a levelek áruba bocsájtásával akar most elégtételt venni Dianán.

Testvértragédiák - Sztárok és elvesztett testvéreikhttp://www.life.hu/csalad/20151113-sztarok-akik-elvesztettek-testveruket.htmlVan, hogy ki nem állhatjuk, van, hogy neki meséljük el legféltettebb titkainkat - egy testvér igazi kincs lehet az ember életében. Így vannak ezzel a világsztárok is. Az alábbi hírességek nem csak testvérüket temették el, velük együtt a lelkük egy része is odaveszett. CsaládAFPGólyahír! Megszületett Karolina Kurkova második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20151113-karolina-kurkova-modell-masodik-gyermeke-megszuletett.htmlA 31 éves modell világra hozta második gyermekét, egy kisfiút. Család--Szandi lányából, Blankából nem lesz énekesnőhttp://www.life.hu/csalad/20151113-szandi-enekesno-lanya-blanka-nem-szeretne-enekesno-lenni.htmlTelik az a fránya idő: Szandi lánya, Blanka immár 15 éves kis hölgy, akinek feltett szándéka rátalálni végre a saját útjára. Erről adott őszinte interjút a Best magazinnak. Család--Bréking! Janicsák Vecának kislánya leszhttp://www.life.hu/csalad/20151112-janicsak-vecanak-terhes-enekesnonek-kislanya-lesz-de-a-nevvalasztassal-meg-var.htmlA szépséges énekesnő egy darabig tartotta magát ahhoz, hogy nem akarta tudni, gyermeke milyen nemű lesz, ám végül győzött a kíváncsiság.Család--Gwen Stefani még a szülőszobában volt, miközben a férje a dadával szexelthttp://www.life.hu/csalad/20151112-gwen-stefani-ferje-gavin-rossdale-a-dadaval-csalta-az-enekesnot.htmlA sztárpár 13 év házasság után válik. Miután augusztus elején bejelentették a hírt, egyre több részletre derül fény haldokló kapcsolatukról. Család--Berki Krisztián édesen ölelgeti kislányát - Tündéri családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20151112-berki-krisztian-ujabb-cuki-apa-lanya-pillanatot-posztolt-cuki-osszebujos-foto.htmlA műsorvezető szinte sugárzik a boldogságtól, mióta kibékült párjával, Pamelával, és újra egy családként élik a mindennapjaikat. Krisztián újabb meghitt pillanatukat posztolta. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.