Telik az idő! Így néznek ki most Céline Dion ikrei

Forrás: Twitter/ParisMatch Magazine -
ikrek Céline Dion házaspár René Angélil megszületés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy már 4 évesek az énekesnő legkisebb gyermekei, Eddy és Nelson Angelil.

Hatalmasat nőttek Celine Dion és René Angelil ikrei. A sztárpár két legkisebb gyermeke, Eddy és Nelson 2010 októberében látták meg a napvilágot – Celine 43 éves volt, amikor megszülettek.

Forrás: Twitter/ParisMatch Magazine

A házaspár legnagyobb gyermeke, a képen is látható René-Charles immár 14 éves.

Nehéz időszak áll a család mögött: Céline Dion 73 éves férje, René ismét torokrákkal küzd. Az énekesnő korábban itt nyilatkozott az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól.

A kutya sem mondaná meg Chrissy Teigenről, hogy terheshttp://www.life.hu/csalad/20151115-chrissy-teigen-testet-alig-latszik-hogy-terhes.htmlAkármilyen szögből nézzük a Chrissy Teigenről készült legújabb képet, meg nem mondanánk a modellről, hogy gyermeket vár. CsaládOrigoMegszólalt a hercegnő egykori testőre: "Próbáltam megmenteni Dianát James Hewitt-tól"http://www.life.hu/csalad/20151115-diana-hercegno-egykori-testore-azt-nyilatkozta-meg-akarta-menteni-dianat-james-hewittol.htmlNéhány napja a Life.hu is megírta, hogy James Hewitt, Diana egykori szeretője milliókért árulja a hercegnő hozzá írt szerelmes leveleiet. A botrány tovább gyűrűzik: most megszólalt Diana egykori testőre is. Család--Elképesztő! Suri Cruise egyre jobban hasonlít Katie Holmesrahttp://www.life.hu/csalad/20151116-suri-criuse-egyre-jobban-hasonlit-anyjara-katie-holmes-ra.htmlAhogy nő, egyre jobban hasonlít gyönyörű édesanyjára Suri Cruise. Család--"A kórház folyosóján, a 26. héten egyszer csak elfolyt a magzatvizem" - egy koraszülött baba történetehttp://www.life.hu/csalad/20151116-koraszulottek-vilagnapja-november-17-brigitta-tortenete.htmlTíz csecsemőből egy koraszülött Magyarországon. Ez a szám olyan magas, hogy nemcsak az európai átlagot haladja meg, de a hazai szakemberek is már népbetegségként emlegetik. A koraszülöttek világnapja alkalmából Bihari Brigittával, egy tündéri korafiúcska édesanyjával beszélgettünk. CsaládThinkstockRúzsa Magdi nem mondd le a karrierről a gyerek miatthttp://www.life.hu/csalad/20151117-ruzsa-magdi-enekesno-nem-szeretne-foallasu-anya-lenni.htmlAz anyaszerep kedvéért csak néhány hónapig tudna kiszállni a mókuskerékből Rúzsa Magdi. Az énekesnő sikere tíz éve töretlen, és ő azóta sem fárad, sőt egyenesen munkamániás, így az otthon babázást sem tudja igazán elképzelni. Család--Álomkép egy álomcsaládról: nézz be Kimi Raikönnen hétköznapjaiba!http://www.life.hu/csalad/20151117-kimi-raikonnen-forma-1-es-autoversenyzo-kisfiaval-jatszik-egy-idilli-csaladi-foton.htmlAz idilli családi képet a Forma-1-es autóversenyző egyik rajongói oldalán osztották meg. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.