Céline Dion: "A karjaimban akar meghalni a férjem"

Forrás: AFP/John Shearer -
betegség Céline Dion férj meghalt René Angélil énekesnő rák kar Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly tárták a nyilvánosság elé, hogy az énekesnő férje, René Angelil újra torokrákkal küzd. Céline Dion egy amerikai magazinnak vallott az elmúlt időszak nehézségeiről.
Forrás: AFP/John Shearer
Veszélyes a szoptatás - Növelheti a rákos megbetegedések kialakulásáthttp://www.life.hu/csalad/20150821-a-szoptatas-egeszsegtelen-es-karos-hatassal-lehet-a-babakra-egy-kutatas-szerint.htmlMegdöbbentő eredményeket hozott egy nemrég végzett amerikai kutatás, amely szerint azoknál a csecsemőknél, akiket az anyjuk szoptatott, nagyobb eséllyel alakulhatnak ki rákos megbetegedések. A kutatásból az is kiderült, miért.CsaládThinkstockNem különösebben viseli meg válása a híres énekesnőt: Levette a jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/intim/20150824-gwen-stefani-enekesno-valasa-utan-levette-a-gavin-rossdale-tol-kapott-jegygyurujet.htmlMindössze a gyűrűje hiánya emlékeztette a lesifotósokat arra, hogy néhány hete a No Doubt énekesnője és Gavin Rossdale bejelentette: véget ért házasságuk. Intim--Csókbetegség miatt az úszóvébé előtt került karantén alá Kenderesi Tamás http://www.life.hu/drlife/20150817-csokbetegseg-miatt-az-uszovebe-elott-kerult-karanten-ala-kenderesi-tamas-uszo.htmlA 19 éves Kenderesi Tamás a júniusi országos bajnokságon legyőzte Cseh Lászlót 200 pillangón, majd csak a televízión nézhette, amint riválisa megnyeri a számot a kazanyi világbajnokságon. A csókbetegségtől most már egyre kevésbé szenvedő Kenderesi már nincs karanténban, és újra úszhat - írja az Origo.hu.Dr. Life--Elhunyt Sudlik Mária operaénekesnőhttp://www.life.hu/news/20150822-elhunyt-sudlik-maria-operaenekesno.htmlHetvenhárom éves korában elhunyt Sudlik Mária operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház örökös tagja.News--Alattomos betegség támadta meg Bánovics Marcsit, az egykori nyuszilánythttp://www.life.hu/drlife/20150815-banovics-marcsi-playmate-endometriozis-betegsegben-szenved.htmlA népszerű modell és nyuszilány, Bánovics Marcsi közel egy évig tűrte a fájdalmat és megpróbáltatásokat, mire végre fény derült betegségére.Dr. LifeOrigoEgy 21 éves énekesnővel csalja férje Nicole Kidmant?http://www.life.hu/intim/20150813-nicole-kidman-szinesznot-megcsalja-ferje-keith-urban-egy-21-eves-enekesnovel-kelsea-ballerinivel.htmlA hírek szerint a színésznő férje, Keith Urban egyre több időt tölt koncertturnéja alatt előzenekerának énekesnőjével, Kelsea Ballerinivel. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.