Ördög Nóra: "Mi valahogy mégsem vagyunk az a gyerekekkel szájrapuszizós család"

műsorvezető család Ördög Nóra szájrapuszi Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a saját blogján írta le a véleményét a gyerekeknek adott szájrapuszival kapcsolatban. A minap ugyanis kislánya egy igen meglepő dologra kérte, melyre Nóra először nem tudta, hogyan reagáljon. 

"Anya, csókolózzunk! - szólított le Mici valamelyik este...Mit ne mondjak, elég váratlanul ért ez a kérés, mert - bár semmi kivetnivalóm nincs a dologgal kapcsolatban - , mi valahogy mégsem vagyunk az a gyerekekkel szájrapuszizós család" - írja az anyuka, aki hosszan elmélkedett arról, hogyan vajon mi is lehetne a legjobb reakció egy ilyen szituációban.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nóra végül váltott egy rövid csókot a kis Micivel, de szerinte ezzel nincs semmi baj, ha az ember elmagyarázza a gyermekének a szájrapuszi valódi tartalmát. "Úgyhogy ebben megnyugodva már nyitottam is válaszra a számat, de mondani már nem tudtam semmit, mert egy puha, meleg, kicsit ragacsos, de nagyon édes csókot kaptam rá Micitől. Nem túl hosszút, de egyértelműen csókot.

Szerettem volna még némi magyarázatot fűzni a dologhoz, hogy „tudod, apa meg anya szokott csókolózni, az ember a lányának inkább puszit szokott adni", meg ilyenek, de Mici már ott sem volt.

És ennyi volt az egész. Egy ártatlan csók, ami neki - azt hiszem - nem jelentett semmit. De nekem annál többet... - tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.