Damu Roland elhagyta várandós feleségét

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland várandósság szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, a színész - a munkáira hivatkozva - gyakran az éjszakát sem töltötte otthon, sőt a házukat is árulták már. Edina akkor még arról beszélt, minden rendben van közte és a színész között, és alig várja, hogy már az új otthonukba vihesse haza gyermeküket. 

A Blikk a színész szomszédjától úgy tudja, hogy Damu és várandós neje már nincsenek együtt. A lap arról ír, hogy a szakítást támasztja alá, hogy a színész csütörtökön este színpadra állt, és bár több rokona, ismerőse elment megnézni, Edina nem volt ott.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Damu az okokról nem kívánt nyilatkozni, Edina pedig szűkszavúan ennyit mondott: "Ha Roland nem akar beszélni a kettőnk dolgáról, akkor én sem szeretnék...".

Hogy mi vezetett a pár szakításához, nem tudni. Tény, Damut megviselte, hogy leendő gyermekének édesanyja gyakran néz a pohár fenekére, ám az utóbbi időben arról lehetett olvasni, hogy az asszony gyógyulófélben van alkoholbetegségéből. "A feleségemnek sajnos van egy genetikai öröklött alkoholbetegsége. A feleségem nem alkoholista, nem napi ivó. Sajnos az életében számtalan esetben előfordult az, hogy az italhoz nyúlt" – mesélte akkoriban Ábel Anitának A nő háromszor című műsorban Damu. "Edina gyógyulófélben van, a kisbaba egészséges" – hangsúlyozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.