"Megváltozott a világ" - Így készül az apaságra Istenes Bence

Forrás: Facebook/Istenes Bence -
Csobot Adél terhesség szülő Istenes Bence család apaság várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta kiderült, hogy gyereke lesz, a műsorvezető és párja, Csobot Adél élete teljesen átalakult. 

Nagyot fordult a világ Istenes Bencével. Amióta kiderült, hogy párja, Csobot Adél első kisbabájukat várja, teljesen átrendeződött az élete: más dolgok kaptak prioritást, megint más dolgok pedig a háttérbe szorultak. Erre pedig saját bevallása szerint egy Fluor Tomival eltöltött utazása alatt döbbent rá.

Forrás: Facebook/Istenes Bence
Kiderült, hol síel Katalin hercegné és családjahttp://www.life.hu/csalad/20160308-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-gyerekei-courchevel-francia-varosban-siel.htmlBár a magánszférájuk megőrzésére való tekintettel nem akarták a nyilvánosság előtt feltárni, hová utaztak el négyesben, néhány árulkodó jelnek hála azonban kiderült a titkolt helyszín. Család--Több tízezer fa ültetésével ünnepelték a kis trónörökös születéséthttp://www.life.hu/csalad/20160316-megszuletett-dzsigme-keszar-namgjel-vangcsuk-bhutan-kiraly-elso-gyermeke.html108 ezer facsemetét ültettek el Bhutánban, hogy így kívánjanak hosszú és boldog életet a február 5-én világra jött trónörökösnek, a Vangcsuk-dinasztia legfiatalabb sarjának. Család--Vilmos herceg Erzsébet királynő kedvence a brit királyi családból?http://www.life.hu/csalad/20160310-erzsebet-kiralyno-kedvence-vilmos-herceg-a-brit-kiralyi-csaladbol.htmlA palota belső körei szerint a brit uralkodónőt saját magára emlékezteti unokája, és sokkal szívesebben adná át a trónt neki, mint fiának, Károly hercegnek. Család--Először ment síelni a gyerekekkel Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20160307-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-a-gyerekeik-sielni-mentek-a-francia-alpokba.htmlCambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint egy hosszú hétvégét tölt két gyermekükkel valahol a francia Alpokban. Család--Megvan a svéd trónörökös neve! Így hívják Viktória hercegnő második gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20160303-viktoria-sved-hercegno-masodik-gyermekenek-a-neve-oscar-carl-olof.htmlA kedden született trónörökös a hírek szerint az Oscar Carl Olof nevet kapta, és a Skane hercege megszólítás illeti majd. Család--Megható kismama-fotósorozat: elhunyt férje előtt tisztelgett a gyermekét váró Nicolehttp://www.life.hu/csalad/20160304-nicole-bennett-terhes-kismama-meghato-fotosorozatan-elhunyt-ferje-is-szerepel.htmlKülönleges kismamafotózás látott napvilágot: Nicole Bennett várandósságát megörökítő képein autóbalesetben meghalt férje, Deonta is szerepel. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.