Jennifer Garner és Ben Affleck újra egy párt alkotnak?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dcap Rmcl -
házasság színész Ben Affleck Jennifer Garner gyerekek program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár még júliusban jelentette be a válást, a hivatalos papírokat azonban még nem nyújtották be, és azóta is sülve-főve együtt vannak. A hétvégét is együtt töltötték, méghozzá egy igazi családi program keretében. 

A jegygyűrűjüket ugyan még nem vették vissza, de a jelek szerint a kapcsolatuk jó irányba halad. A szakításhoz anno az vezetett, hogy Affleck másra "használta" a dadát, mint a legtöbb ember, és többször is megcsalta vele a feleségét. Bár hónapokig a válásuktól zengett a világsajtó, az utóbbi hetekben többször is lencsevégre kapták őket együtt.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dcap Rmcl

Szombaton például a gyerekeikkel együtt mentek egy hozzájuk közeli cukrászdába, majd este kettesben költöttek el egy romantikus vacsorát. Vajon Jennifer már meg is bocsátotta férje hűtlenségét, és szemet hunyt a múlt felett?

Dúl a szerelem Paris Hilton és új kedvese közötthttp://www.life.hu/intim/20151114-dul-a-szerelem-paris-hilton-es-uj-kedvese-thomas-gross-kozott.htmlParis Hilton és Thomas Gross kapcsolata egyre komolyabb. No nem azért, mert a celeblány legutóbb egy luxusautót kapott kedvesétől... IntimNorthfoto5 szextipp a hosszú párkapcsolatban élőknekhttp://www.life.hu/intim/20151114-5-tipp-a-jo-szexhez-hosszu-parkapcsolatban-eloknek.htmlA hosszú ideje együttlévők viszonya nem jelent egyet az unalommal és az ellaposodással. Tippeket gyűjtöttünk ahhoz, hogy életben tartsátok a szenvedély lángját – íme. Intim--Lola kibékült exével - Ismét dúl a szerelemhttp://www.life.hu/intim/20151114-lola-ujra-egyutt-van-expasijaval-bencevel.htmlNem sokáig bírták külön a szerelmesek: a gyönyörű énekesnő és Bence ugyanis újra egy párt alkotnak. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huKirály Viktor: "Irányítható vagyok..."http://www.life.hu/intim/20151113-kiraly-viktor-iranyithato-a-szerelemben.htmlNem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, Király Viktorért bomlanak a nők. Az énekes azonban ennek ellenére a hosszú távú kapcsolatok híve, sikereit soha nem használta ki. Intim--Sebestyén Balázs bevállalós szexpózt lesett el kollégáitól http://www.life.hu/intim/20151113-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musorvezetoje-intim-titkokat-feszeget.htmlA műsorvezető a Gyertek át szombat este forgatásán új hálószobai praktikát les el az egyik játéknak köszönhetően. Intim--Jennifer Lawrence: "Lassan visszanő a szűzhártyám"http://www.life.hu/intim/20151113-jennifer-lawrence-szerint-csak-kihasznaljak-a-pasik-tarsra-vagyik-a-dogos-szineszno.htmlKi gondolná, hogy a gyönyörű hollywoodi színésznő egyszerűen nem képes megtalálni a párját. Pedig így van, sőt, szerinte a legtöbb férfi csak kihasználja őt.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.