Julia Roberts házasság válás Danny Moder válóper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról beszámoltunk, 14 év után válságba jutott Julia Roberts házassága, ám a legfrissebb hírek szerint olyannyira elmérgesedett a pár kapcsolata, hogy már szinte nem is beszélnek egymással…

Julia Roberts és operatőr férje, Danny Moder 2002-ben mondták ki a boldogító igent, de úgy tűnik, hogy 14 év és 3 gyermek után, már nem áll olyan biztos lábakon a házasságuk. Tavaly nyáron keltek szárnyra a pletykák, miszerint megromlott a házasságuk, ám ezt Julia akkor cáfolta.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A napokban viszont a házaspár egyik ismerőse az In Touch magazinnak elárulta, hogy Robertsék rengeteget vitatkoznak, főleg azért,

mert Danny féltékeny Julia sikereire.

Az informátor szerint annyira nagy a baj, hogy pár hete Danny kiköltözött a vendégházba, és azóta alig beszélnek egymással. Egyébként ezt a pletykát támasztja alá az is, hogy Julia férje nélkül jelent meg új filmjének, az Anyák napjának premierjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.