Egy hónap alatt lett férj és apa ÉNB Félix

Forrás: Facebook/Éjjel-nappal Budapest -
Születés házasság ÉNB Félix Éjjel-nappal Budapest gyermek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövid időn belül nagyot fordult a világ az Éjjel-nappal Budapest sztárjával. Elvette szerelmét, és megszületett az első közös gyermekük is.

Tavaly nyáron jegyezte el kedvesét Félix, és ugyan hatalmas esküvőt terveztek, az élet közbeszólt, egy újabb örömhírrel. A baba érkezése miatt csak egy kisebb szertartást tartottak, de nem mondtak le végleg a lakodalomról.

Forrás: Facebook/Éjjel-nappal Budapest

“Mindenképp akarunk majd egy nagy lagzit, amely valószínűleg jövő nyáron lesz, hiszen addigra Betti visszanyeri az alakját, alkoholt is ihat már, a lányom pedig egy igazi pici hercegnő lehet majd a szertartáson” - mondta sorozatszínész. Hozzátette, hogy ugyan csak későbbre terveztek gyereket, nagyon örül, hogy végül így alakultak a dolgok. “Már terveztünk gyereket, de csak az esküvő után, ám így alakult. Amikor az első ultrahangon megjelent egy pici fekete folt, és mondták, hogy az ott a baba, elérzékenyültem” - vallotta be Félix a Blikknek. Azt is elárulta, hogy két héttel előbb látta meg kislányuk a napvilágot császármetszéssel.

Kelly Clarkson megmutatta újszülött kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160425-kelly-clarkson-instagram-oldalan-mutatta-meg-ujszulott-kisfiat.htmlAz énekesnő második gyermeke néhány nappal ezelőtt látta meg a napvilágot, és szerencsére nem kellett sokat várnunk, hogy láthassuk a csöppséget! CsaládOrigoVilmos, Harry és Katalin hercegnő, ahogy még sosem láttuk őkethttp://www.life.hu/csalad/20160424-vilmos-herceg-harry-herceg-es-katalin-hercegno-ahogy-meg-sosem-lattuk-oket.htmlRitkán vannak egy helyen, így nem is olyan gyakran keverednek egy képre. De most, a jó ügy érdekében összeállt Vilmos herceg, az öccse, Harry, és a neje, Katalin. Család--Lagzi Lajcsi 14 éves fia, Istvánka is reflektorfénybe kerülhttp://www.life.hu/csalad/20160424-lagzi-lajcsi-fia-glambos-istvan-fontos-dijat.htmlNem akármilyen tehetséggel áldotta meg az ég Galambos Istvánkát: Lajcsi alig 14 éves fia már a profikat megszégyenítő módon kezeli a fényképezőjét. Természetképei pedig idén eljutottak az egyik legnagyobb nemzetközi szaklap, a National Geographic pályázatára is. CsaládOrigoÖrdög Nóra: "Nyitott vagyok arra, hogy legyen harmadik gyerekünk"http://www.life.hu/csalad/20160424-ordog-nora-nyitott-vagyok-arra-hogy-legyen-harmadik-gyerekunk.htmlÖrdög Nóra egy korábbi interjújában fejtette ki, hogy ugyan még nem időszerű, de szívesen vállalna Mici és Venci mellett egy harmadik babát. Család--Lajcsi: "Ha valakinek van 3 milliárdos ingatlanvagyona, az bárhol új életet kezdhet"http://www.life.hu/csalad/20160423-lagzi-lajcsi-galamos-lajos-meg-nem-dontott-hogy-itthon-vagy-kulfoldon-folytatja-eletet.htmlUgyan korábban felröppentek a hírek, hogy Galambos Lajos a családjával külföldre költözik, könyvéből viszont az derült ki, még koránt sem biztos, hogy máshol kezdenek új életet.Család--Hollywood leghíresebb fekete bárányaihttp://www.life.hu/csalad/20160421-hollywood-leghiresebb-fekete-baranyai-rossz-utra-tert-hires-rokonok.htmlMajd minden családban akad egy fekete bárány. Egy örök lázadó, aki semmit nem vesz komolyan, aki különcségével mindig kitűnik a tömegből, és akit a rokonság hiába próbál jó útra téríteni, egész életében egy nagy gyerek marad. Fegyelmezhetetlen fekete bárányok a leghíresebb hollywoodi családokban is vannak, belőlük válogattunk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.