Lagzi Lajcsi 14 éves fia, Istvánka is reflektorfénybe kerül

Forrás: Origo -
fotózás Galambos Lajos Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen tehetséggel áldotta meg az ég Galambos Istvánkát: Lajcsi alig 14 éves fia már a profikat megszégyenítő módon kezeli a fényképezőjét. Természetképei pedig idén eljutottak az egyik legnagyobb nemzetközi szaklap, a National Geographic pályázatára is.

"Nagyon rég­óta szeretek fotózni, első saját fényképezőmet körülbelül tíz­évesen kaptam. Azonnal magával ragadott" - mondta a Borsnak Istvánka. "Azóta folyamatosan fotózok. Tanulni nem tanultam, magamtól éreztem rá, és az elmúlt években azt vettem észre, egyre szebbek a képeim.

Lajcsi gyermekeivel, Bogival és Istvánkával Forrás: Origo

"A természetfotózással kezdtem: örömmel töltött el, ha a világot élethűen tudtam megörökíteni, az olyan dolgokat is le tudtam esetleg fotózni, ami nincs szem előtt és ritkaság. Amíg élek, a fotózás örök szerelem és hobbi marad" – magyarázta.

Istvánkának nem lesz nehéz dolga: mocsai birtokukon ugyanis szinte minden megtalálható, amire fotós csak vágyhat. Csodálatos erdő, hatalmas tó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.