híresség kisbaba Céline Dion szülés Halle Berry Liptai Claudia gyerekvállalás Salma Hayek Jakupcsek Gabriella sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves Liptai Claudia a napokban jelentette be a nagy hírt, miszerint gyermeket vár párjától, Pataki Ádámtól. A Life.hu ennek kapcsán összegyűjtött 5 hírességet, akik túl a negyedik x-en döntöttek úgy, hogy családot alapítanak vagy újabb kisbabát vállalnak.

Halle Berry

A világhírű színésznő 46 éves volt, amikor bejelentette, hogy második gyermekét várja a férjétől, Olivier Martineztől (akitől egyébként éppen tavaly vált el). Halle Berry az első terhességét sem kapkodta el: 42 éves volt, amikor megszületett kislánya, Nahal.

Forrás: NORTHFOTO

Jakupcsek Gabriella

A magyar műsorvezető 45 éves volt, amikor két fiú után úgy döntött, egy harmadik gyermeket is vállal: kislánya, Emma Róza 2009-ben született meg. Jakupcsek Gabriella legnagyobb gyermekei, Bálint 31, Máté pedig 28 éves.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Salma Hayek

A mexikói származású színésznő 2007-ben, 41 évesen szülte meg egyetlen gyermekét, Valentinát, aki kiköpött anyukája.

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois

Dióssy Klára

A műsorvezető 2014 júliusában, 43 évesen hozta világra kisfiát, Mátét, aki a második gyermeke: kislányát, Adélt leukémiában veszítette el.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Céline Dion

Az énekesnő, aki idén januárban veszítette el férjét, René Angélilt, 42 éves volt, amikor megszülettek ikergyermekei, Eddy és Nelson. Nézd meg itt, mekkorát nőttek Céline Dion gyerekei!

Forrás: AFP/John Shearer

Néhány játék érzéketlenné teszi a férfiakat a női áldozatokkal szembenhttp://www.life.hu/csalad/20160425-a-szexista-szamitogepes-jatekok-erzeketlenne-teszik-a-ferfiakat-friss-kutatas.htmlEgy friss vizsgálat kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik gyakran játszanak erőszakos, szexista videojátékokkal, és erősen azonosulnak is az általuk megformált karakterrel, általában kevésbé empatikusak az erőszakos bűntények női áldozataival szemben. CsaládAFPAnyák napi bébibumm - Hírességek, akikhez megérkezett a gólyahttp://www.life.hu/csalad/20160425-hiressegek-akiknek-2016-elso-feleben-szuletett-gyereke-anyak-napja.htmlA tavalyi évben szinte egymás után jelentették be hírességek az örömhírt, hogy gyermeket várnak. 2016 első felében pedig jó néhányukhoz már meg is érkezett a gólya, így számukra a közelgő anyák napja idén igazán különleges lesz. Család--Csodálatosan őszinte fotókon a születés pillanatahttp://www.life.hu/csalad/20160426-leilani-rogers-fenykepesz-kepei-a-szuletes-pillanatarol-oszinte-fotosorozat.htmlEgyszeri és megismételhetetlen momentumokat örökít meg az a fotós, aki már évek óta a születés csodáját fényképezi.CsaládOrigoTündéri fotót posztolt kislányáról Várkonyi Andihttp://www.life.hu/csalad/20160425-varkonyi-andi-a-tv2-hiradosa-tunderi-fotot-posztolt-kislanyarol.htmlA műsorvezető édesdeden alvó kislányát, Nórit fotózgatta, aki olyan szép, mint egy kis angyal. CsaládOrigoÖrdög Nóra: "Nyitott vagyok arra, hogy legyen harmadik gyerekünk"http://www.life.hu/csalad/20160424-ordog-nora-nyitott-vagyok-arra-hogy-legyen-harmadik-gyerekunk.htmlÖrdög Nóra egy korábbi interjújában fejtette ki, hogy ugyan még nem időszerű, de szívesen vállalna Mici és Venci mellett egy harmadik babát. Család--Kelly Clarkson megmutatta újszülött kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160425-kelly-clarkson-instagram-oldalan-mutatta-meg-ujszulott-kisfiat.htmlAz énekesnő második gyermeke néhány nappal ezelőtt látta meg a napvilágot, és szerencsére nem kellett sokat várnunk, hogy láthassuk a csöppséget! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.