Megszületett Dióssy Klári kisfia

MTVA halál Dióssy Klári terhesség műsorvezető kisfiú leukémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és párja nagyon várták már kisfiuk, Máté érkezését.

Klári több mint tíz évvel ezelőtt vesztette el négy és fél éves kislányát, a leukémiában szenvedő Adélt. A műsorvezető a tragédia után nehezen állt újra talpra. Két éve, Klárival beszélgetett a Life.hu munkatársa, aki akkor ezt mondta "Ugyan egyelőre nem született második gyermekem, de elképzelhetőnek tartom, hogy újra anyuka leszek majd". Klári akkori álma most valóra vált és bár sokáig úgy tűnt, ismét kislánya születik, végül kiderült kisfiút hord a szíve alatt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ő Papp Máté, a mi kis ajándékunk. Néhány napja már szemezünk, de megvártam, míg kicsit összeszokunk" – írta Klári közösségi oldalán.

Lóerők csatája és extrém vízi élmények Hajdúszoboszlón!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20140804-loerok-csataja-es-extrem-vizi-elmenyek-hajduszoboszlon.htmlHajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb üdülőhelye, itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, mely az idei évben új szolgáltatásokkal vár téged is. Legyél te is az elsők között, akik az Aqupark extrém zónájában újonnan átadott élmény csúszdákról csobbannak a szoboszlói vízbe. Válaszd Hajdúszoboszlót, hogy vágyaid élményekké válhassanak.HirdetésAlanis Morissette is megosztotta a világgal szoptatós fotójáthttp://www.life.hu/csalad/20140803-alanis-morissette-enekesno-is-szoptatos-fotot-posztolt-a-szoptatas-vilagheten.htmlAugusztus első hetét tette a szoptatás világhetévé a WHO. Több híresség után Alanis Morissette énekesnő pont ebben az időben döntött úgy, hogy megoszt egy intim fotót a világgal.Család--Hatalmas pocakkal meztelenkedik Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20140801-christina-aguilera-terhes-enekesno-meztelen-fotosorozata-a-v-magazinban.htmlChristina Aguilera második terhessége alatt is bevállalta, azaz jobban mondva nem hagyta ki a meztelen fotókat. Az énekesnő hat éve a Marie Claire, idén a V magazinban mutatta meg terhespocakját. Ez alkalommal ruha sem volt rajta.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.