"Büszkévé akarom tenni" - Őszintén mesélt Diana hercegnőről fia, Harry herceg

Forrás: AFP/Johnny Eggitt -
édesanya jótékonykodás Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg és Diana hercegnő legkisebb közös gyermekének saját bevallása szerint nem sok emléke van édesanyjáról, ám reméli, tevékenyéségével és munkájával büszkévé teszi őt.

Harry herceg mindössze 12 éves volt, amikor autóbalesetben elveszítette édesanyját, Diana hercegnőt. A most 31 éves trónörökös a minap a People magazinnak adott interjújában mesélt édesanyjáról és emlékeiről.

Forrás: AFP/Johnny Eggitt

10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről

Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Íme 10 kevésbé ismert tény Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermekéről - kattints ide a cikkért!

Gyomorfájásnak gondolta, majd kiderült, hogy hármasikreket várhttp://www.life.hu/csalad/20160503-sara-senior-gyomorfajasnak-gondolta-terhesseget-majd-harmasikrei-szulettek.htmlA 37 éves Sarah Senior egyre sűsűrödő gyomorbántalmai miatt fordult orvoshoz, így derült ki, hogy valójában kisbabát vár - méghozzá rögtön hármat is! Család--Milliókat fizet édesapjának Britney Spears, hogy ellássa őthttp://www.life.hu/csalad/20160505-britney-spears-enekesno-milliokat-fizet-edesapjanak-jamie-spearsnek-hogy-ellassa-ot-es-ugyeit.htmlAz énekesnő a hírek szerint évi 130 ezer dollárt fizet apjának, Jamie Spearsnek azért, hogy rendezze az ügyeit és felügyelje a dolgait. Család--Tovább bővül Fergie és Josh Duhamel családjahttp://www.life.hu/csalad/20160430-fergie-enekesno-es-josh-duhamel-szinesz-masodik-gyereket-terveznek.htmlA Black Eyed Peas énekesnője és színész párja úgy tudni, nagyon szeretnének egy kistestvért a 2 éves Axl mellé. Család--Friss fotó a babát váró Liptai Claudiáról - Így néz ki most a műsorvezető!http://www.life.hu/csalad/20160428-liptai-claudia-musorvezeto-babavaros-friss-fenykepe.htmlA népszerű műsorvezetőnő egyre gömbölyödő pocakkal jelent meg egy napokban tartott nyilvános eseményen. CsaládOrigoElballagott Szinetár Dóra fia - Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20160430-szinetar-dora-szineszno-fia-elballagott-a-kozepiskolabol.htmlA színésznő a közösségi oldalán büszkélkedett 19 éves nagyfiával. CsaládOrigoIntim részletek kerültek napvilágra Csobot Adél szülésével kapcsolatban http://www.life.hu/csalad/20160505-istenes-bence-es-csobot-adel-kisfia-megszuletett-az-edesanya-reszletei-a-szulesrol.htmlA sztárpár első gyermeke a hírek szerint teljesen egészségesen jött világra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.