Te is ezekkel játszottál - A 80-as, 90-es évek kedvenc játékai

retro játék 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk jól: régen minden jobb volt. Mit neked Xbox One, vagy Angry Birds prüssfigura, esetleg Monster High rémisztő babaszörnyek - a kedves Moncsicsit és társait a mai modern játékok nem tudják felülmúlni.

Emlékszel még az internet, az okostelefonok előtti világra? Suliból hazamenve nem a monitor elé ültél le zombikat irtani, vagy Facebookon csetelni a haverokkal, hanem rohantál a játszótérre, hogy csúszdafogót játszhass a többi gyerekkel, rossz idő esetén pedig összeültetek és Ki nevet a végén?-t játszottatok a családdal.

Az idő mindent megszépít: fogadjunk, hogy sokan bármit megadnának, ha a modern, dizájnos 21. századi játékok helyett újra a kicsit kopott, kicsit old school, 80-as, 90-es évekbeli játékok sorakoznának a boltok polcain.

A következőkben kicsit mi is visszarepülünk a múltba, összegyűjtöttük azt az öt játékot a 80-as, 90-es évekből, amelyekkel imádtunk játszani. Neked melyik volt a kedvenced? Szavazz a kép alatt!

1. Moncsicsi 2. Bábel torony 3. Lépcsőn járó 4. Tetris 5. Hugó Hami

Melyik játék volt a kedvenced?

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.