Liptai Claudia pocakja a bő ruha alól is felsejlik

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
cukrász terhesség TV2 pocak Liptai Claudia fagylalt kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia a hétvégén nem műsorvezetőként, hanem cukrászként állhatott az Év fagylaltja-verseny színpadán, ahol trükkös ruhája ellenére is látszott kismamapocakja.

Liptai Claudia eddig remekül takargatta áldott állapotát, ám növekvő pocakját már a bő ruha sem tudta teljesen elrejteni. Igaz, nincs is szükség erre, hiszen a műsorvezető gyönyörű kismama.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

„A Cukrászszövetség tegnap Szegeden rendezte az Év fagylaltja-versenyt. Közönségzsűriként vettem részt rajta többek között Ördög Nórival, Tarján Zsófival, a Honeybeast énekesnőjével, Segal Viktorral, a Bocuse D'Or Akadémia tagjával. Egy éve még civilként voltam jelen, idén pedig már cukrászként állhattam ott, és még mennyi minden más is történt" – írta a kép mellé Facebook-oldalán Claudia.

Zöld szemű szörny jelent meg a szigeten: Féltékenység a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160606-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-feltekenyseg-utotte-fel-a-fejet-a-felnottfilmes.htmlPetu megrettent, amikor meglátta az újonnan érkező Luciát, aki azonnal szemet vetett a felnőttfilmes lány pasijára. TV + Sztárok--"Ha nem találok fiút, elviszem magammal" - Biszexualitásáról vallott a pucér társkereső szereplője (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160606-a-viasat3-meztelen-tarskeresojenek-trixije-bevallotta-leszbikussagat.htmlTrixi, amint meglátta az újonnan érkező, szilikoncsodákkal rendelkező Luciát, bevallotta, ő a csajokat sem veti meg. TV + Sztárok--Az egykori playmate, Hargitai Bea vetkőzik Hajdú Péternekhttp://www.life.hu/sztarok/20160603-hajdu-peter-showtime-cimu-musoraban-az-egykori-playmate-hargitai-bea-vetkozik.htmlJúnius 5-én szezonzáró adásához érkezik a Showtime Hajdú Péterrel. A műsor ezúttal nem csak önfeledt, vicces pillanatokat ígér, hanem elég pikánsakat is. TV + Sztárok--Hoppá! Berki Krisztián kísértésbe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20160602-berki-krisztian-a-tv2-sztarja-kisertesbe-esett-egy-inycsiklandozo-sutemeny-lattan.htmlEgy vörös, ínycsiklandozó szépség keltette fel a macsó figyelmét, aki alig bírt megálljt parancsolni magának. TV + Sztárok--Bíró Ica újra felhúzza a bőrnacit, vagyis a Metal Lady visszatér!http://www.life.hu/sztarok/20160607-biro-ica-metal-lady-visszaterhet-amerikai-lemezkiado-kornyekezte-meg-a-modellt.htmlMit sem vesztett energiájából az 59 éves modell, aki énekesnőként is tevékenykedett. Ugyan kicsit visszahúzódott már a rivaldafényből, de mindig kész arra, hogy előtörjön. Most éppen Metal Lady-ként. TV + SztárokOrigoFejetlenség a Nagy Duett színpadán? Összebalhézott a döntőben Claudia és Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20160607-osszekulonbozott-majka-es-claudia-a-nagy-duett-dontojeben.htmlNem csak a játékosok voltak feszültek a TV2 műsorának fináléjában. A két műsorvezető is összebalhézott az egyik reklámszünetben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.