Gyönyörű kamaszokká cseperedtek Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas gyermekei

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joshua Blanchard -
Catherine Zeta-Jones Michael Douglas szülő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy a 49 éves Catherine Zeta-Jones szépségén nem fog az idő. Egyébként meglepő, de férje, Michael Douglas is remekül fest. Nem is csoda, hogy ilyen genetikai adottságok mellett a gyerekeik is a csodásan néznek ki.

Hihetetlen, de az alábbi kép alapján nem is gondolnánk, hogy Michael Douglas már 71 éves, felesége öregedése pedig nagyon úgy tűnik, hogy 46 éves kora ellenére, valahol megállt a 30-as éveinek derekán.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joshua Blanchard

A páros nemrég a közös gyermekeikkel együtt landolt a New York-i JFK repülőtéren, miután

ellátogattak a Kanadai Grand Prixre.

Az alábbi fotó pedig rádöbbentett minket arra, hogy milyen régóta nem láttuk a sztárcsemetéket, Dylan-t és Caryst, akik közben gyönyörű kamaszokká cseperedtek. Ráadásul olyan, mintha az utazás reggelén egyeztettek volna az öltözéküket illetően, nem?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Nalg Road

Catherine Zeta-Jones: Tizenöt év után életben kell tartani a tüzet!

A színésznő egy interjúban őszintén mesélt a házasságáról, mely elmondása szerint sok mindent túlélt az elmúlt időben. Most nagyon boldogok férjével, de ez nem mindig volt így. A teljes cikket itt elolvashatod!
Damu Roland: "Úgy viselkedem, mint más normális apa"http://www.life.hu/csalad/20160614-damu-roland-megvaltozott-a-gyereke-szuletese-ota-nem-iszik-edz-es-egeszsegesen-etkezik.htmlKét hónapos Damu Roland kislánya, Maya, aki mióta megszületett, minden értelemben megváltoztatta apja életét. A színész nem iszik, edz, és odafigyel magára. Család--A netezők összefogtak az elárvult kislányért és édesapjáérthttp://www.life.hu/csalad/20160613-a-netezok-osszefogtak-az-elarvult-kislanyert-es-edesapjaert.html„Willa, én és a család őszintén köszönünk mindent kedves és gondoskodó embertársainknak szerte a világon" - köszönte meg az édesapa, akinek nemrég megszületett a kislánya, de felesége belehalt a komplikációkba. Az internet népe viszont jött, és segített. CsaládOrigoHat évvel a hatos ikreik születése után ismét fényképező elé álltakhttp://www.life.hu/csalad/20160610-hat-evvel-a-hatos-ikreik-szuletese-utan-ismet-fenykepezo-ele-alltak.htmlÓriási figyelem övezte az ohiói McGhee családot, ez pedig nem meglepő, ugyanis pár óra leforgása alatt az újdonsült édesanya 6 gyermeknek adott életet. Most, hat évvel később megnéztük, hogy mi a helyzet velük. CsaládOrigoEgy anya levele az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie a Down-szindrómás kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160609-egy-anya-levele-az-orvosnak-aki-szerint-el-kellett-volna-vetetnie-a-down-szindromas-kislanyat.htmlEgy stanfordi anyuka egy éven keresztül azon rágódott, hogy megírja-e a levelet az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie Down-szindrómás gyermekét. Most, hogy elküldte az üzenetet, megkönnyebbült. Család--23 éve egy maci a háziállata ennek a családnakhttp://www.life.hu/csalad/20160601-23-eve-egy-maci-a-haziallata-ennek-a-csaladnak.htmlSokan csak vágyakoznak egy cuki kutya, vagy cica után, de idő, energia, vagy kert híján ez sokszor csak álom marad. Nem így történt ez egy orosz családnál, akik nagyban játszanak: náluk ugyanis egy medve a házi kedvenc. CsaládOrigo50 ujj, 50 lábujj és 5 szív, ami egyszerre dobban - Ilyen az élet az ötös ikrekkelhttp://www.life.hu/csalad/20160510-egy-anyuka-bemutatta-hogy-milyen-az-elet-az-otos-ikrekkel.htmlA büszke szülők végre megmutatták a nagyvilágnak a januárban született ötös ikreiket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.