Hurrá! Végre megismerhetjük a Rolling Stones gitárosának ikreit

ikrek gitáros Rolling Stones gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rolling Stones zenésze, Ronnie Wood duplán is apa lett: felesége, Sally ugyanis két kislánynak adott életet. A napokban pedig a világnak is megmutatták a gyönyörű csöppségeket.

Mint arról beszámoltunk, május végén két gyönyörű kislánya született a Rolling Stones 68 éves gitárosának és feleségének, a 38 éves Sally Humphreysnek. Végre eljött a pillanat, hogy láthassuk is a piciket, Gracie Jane-t és Alice Rose-t. Hát nem édesek?

Forrás: Hello Magazin / Instagram

Végre! A plus size modell, Tess Holliday megmutatta a kisbabájáthttp://www.life.hu/csalad/20160620-a-plus-size-modell-tess-holliday-megmutatta-a-kisbabajat.htmlA plus size modell nem takargatta a méretes idomait akkor sem, amikor teherbe esett, hiszen hét hónaposan pózolt teljesen meztelenül a kamerák előtt. Most pedig a kisbabáját is megmutatta. CsaládOrigoKülönleges fotón pózol Hódi Pamela testvéreivel és édesanyjávalhttp://www.life.hu/csalad/20160617-kulonleges-foton-pozol-hodi-pamela-testvereivel-es-edesanyjaval.htmlBerki Krisztán kedvese a közösségi oldalán posztolt közös képet édesanyjával és testvéreivel. Nézd meg, hogy sikerült! Család--A részeg férfi nem mehetett a játékterembe, dühét a kisbabáján töltötte kihttp://www.life.hu/csalad/20160616-a-reszeg-ferfi-jatekterembe-akart-menni-de-parja-nem-engedte-ezert-duhet-a-kisbabajan-toltotte-ki.htmlAz apának nehezen nevezhető férfi egy bormámoros napon úgy döntött, hogy egy játékteremben éli ki a játékszenvedélyét, ám amikor párja erre nemet mondott, tombolni kezdett és arcon csapta az alig 1 éves gyermekét. A férfit letartóztatták. Család--Egy napon, és ugyanabban a kórházban szültek a testvérekhttp://www.life.hu/csalad/20160615-egy-napon-es-ugyanabban-a-korhazban-szultek-a-testverek.htmlA sors különös meglepetést tartogatott a két testvér számára, hiszen egy időben, egy helyen hozták világra a csöppségeiket, ráadásul halvány fogalmuk sem volt róla. CsaládThinkstockA netezők összefogtak az elárvult kislányért és édesapjáérthttp://www.life.hu/csalad/20160613-a-netezok-osszefogtak-az-elarvult-kislanyert-es-edesapjaert.html„Willa, én és a család őszintén köszönünk mindent kedves és gondoskodó embertársainknak szerte a világon" - köszönte meg az édesapa, akinek nemrég megszületett a kislánya, de felesége belehalt a komplikációkba. Az internet népe viszont jött, és segített. CsaládOrigoEgy anya levele az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie a Down-szindrómás kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160609-egy-anya-levele-az-orvosnak-aki-szerint-el-kellett-volna-vetetnie-a-down-szindromas-kislanyat.htmlEgy stanfordi anyuka egy éven keresztül azon rágódott, hogy megírja-e a levelet az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie Down-szindrómás gyermekét. Most, hogy elküldte az üzenetet, megkönnyebbült. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.