Pataky Attila újra kész az apaságra: jöhet a baba!

Forrás: Pataky Attila -
gyermek Pataky Attila apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda énekese és felesége túljutottak egy nagy hullámvölgyön, most pedig, hogy már vége a megpróbáltatásoknak, készen állnak arra, hogy új fejezetet nyissanak életükben. Gyereket szeretnének.

Pataky Attilának sikerült túljutnia komoly egészségügyi problémáján, az énekes szerint azért gyógyult meg, mert Istennek még dolga van vele. Feleségével, Orsolyával pedig már arra is készen állnak, hogy gyermeket vállaljanak.

Forrás: Pataky Attila

Az egyik legboldogabb pillanat az életünkben az volt, amikor összeházasodtunk, a felhőtlen öröm azonban nem tartott sokáig. Év végéig szeretnénk nem csak fizikailag, de vitálisan is felgyógyulni, aztán nem szabunk gátat a gyermekvállalásnak. Szeretettel fogadjuk, amit a Teremtő Isten nekünk adományoz, hiszen nem érdekel minket sem kor, sem idő, sem pedig tér - mondta Pataky Attila a Star Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.