Mariah Carey kislánya sellővé változott: cuki családi fotó!

fotó Mariah Carey kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő 5 éves kislánya nemcsak a kamerát, hanem az édesanyját is imádja. A 42 éves díva sok sztárral ellentétben imádja mutogatni ikreiről készült fotóit.

Mariah Carey odáig van kislányáért, és az alábbi fotó tanúsága szerint kislánya is imádja híres mamáját. A díva férje, Nick Cannon képmegosztó oldalára tette közzé a kicsi Monroe képét, melyen a kis hölgy egy sellő jelmezben pózol. Az 5 éves kislány le sem tagadhatná híres mamáját: legutóbb rózsaszínbe öltözve, rengeteg gyöngysorral a nyakában illegette magát a kamera előtt.

Forrás: Instagram/mariahcarey

A sztár mostanában többször is címlapra került, méghozzá a rosszul retusált fotói miatt. A popdíva, akinek súlya az utóbbi időben állandó témáját képezte a sajtónak, legutóbb arany bikiniben feszített a népszerű képmegosztó oldalon, követői pedig azonnal támadni kezdték, mondván, ez a fotó szinte biztos, hogy nem most készült Mariah-ról. Chrissy Teigen szintén sellőlánynak öltöztette a gyermekét, erről itt nézhetsz meg fotót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.