Háborog az internet: az anyuka kisfia előtt twerkelt

anyuka felháborító twerk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megosztja az internetezőket a twerkelő nőről felkerült videó. A felvételen az látható, hogy a hölgy elkezdi a szexi mozdulatokat, a mellette lévő kisfiú pedig utánozza. A kommentelők nem tudnak napirendre térni felette.

Hatalmas vitát keltett a fiatal anyuka videója, aki a kisfia előtt twerkelt. Sokan nevetnek a felvételen, sokan viszont felháborodtak. Volt, aki egészen odáig ment, hogy pedofilnak kiáltotta ki az anyukát.

A felvételen az látható, hogy az anyuka belekezd a twerkelésbe, ami nagyon felkeltette a pici fia érdeklődését, és megpróbálja utánozni a mozdulatokat. A videó végigsöpört az interneten, és nagyon megosztotta az embereket. "Ha vannak olyanok, akik ezt viccesnek találják, akkor egy nagyon beteg világban élünk" - írta az egyik kommentelő, de volt olyan is, aki szerint ez már szinte pedofília.

Nektek mi a véleményetek a videóról?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.