Gönczi Gábor család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor élete 41 éves korára teljesedett ki, ugyanis ekkorra lett meg mindene, amire vágyott. Híradós műsorvezető lehet, és hamarosan apaszerepben is tetszeleghet. Az már csak hab a tortán, hogy nem csak egy babának örülhetnek.

A műsorvezető régóta szeretett volna már apa lenni, ám sokáig nem adta meg az élet neki ezt az ajándékot. Tatár Csillával nem működött a kapcsolatuk, a gyermekáldás is elkerülte őket. Azonban ahogy elengedték egymást, mindkettőjük élete kiteljesedett. Gönczi Gábor immár új kedvesével, Ildikóval várja születendő gyermeküket.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A műsorvezető 41. születésnapja is meglepetésekkel teli volt, ugyanis elutaztak Ildikóval, ez volt jó darabig az utolsó alkalom, hogy kettesben mentek valahová, de egyáltalán nem bánják, sőt, alig várják, hogy szülők lehessenek. Gönczi Gábor a Best magazinnak azt is elmesélte, hogy a kelleténél gyakrabban járnak 3D-s ultrahangra, mert nem bírnak betelni a látvánnyal. "Igaz ugyan, hogy már rég szerettem volna szülő lenni, de úgy érzem, jó, hogy nem előbb lettem, és hogy nem később leszek apa" - mondta Gábor, aki egy másik örömhírről is beszámolt. "A családban egy másik gyermekáldásnak is örülhetünk, Ildi testvére is állapotos,

szinte egyszerre két picivel is bővül a család"

- mesélte a híradós, aki viszont kisfia nevéről még hallgat. Egy biztos, nem Gábor lesz.

Nyílt levél - A felsőoktatás, amint megtöri a csendethttp://www.life.hu/csalad/20160818-a-felsooktatas-amint-megtori-a-csendet-nyilt-level.htmlNyílt levél sorozatunkban ezúttal egy főiskolai docens írásából közlünk részleteket. Levélírónk elsősorban azokra a szexuális jellegű erőszakos cselekményekre szeretné felhívni az emberek figyelmét, amelyek a felsőoktatási intézmények által szervezett rendezvényeken vagy más, azokhoz köthető szituációban történnek. CsaládOrigoNépszerű filmek, amik nagyon rossz hatással lehetnek a tinikrehttp://www.life.hu/csalad/20160817-nepszeru-filmek-amelyek-nagyon-rossz-hatassal-vannak-a-tinikre.htmlMi felnőttek – jobb esetben – nagyjából helyükön tudjuk kezelni a hollywoodi szuperprodukciókat. Tudjuk például, hogy a szerelem a hétköznapokban nem mindig olyan izgalmas, nem mindig olyan szenvedélyes, mint a mozivásznon, és, hogy nem feltétlenül tart mindörökké. A szirupos filmekben ezzel szemben szinte kötelező a happy end; bármilyen veszély is fenyegeti őket, a szimpatikus főszereplők mindig mindent megúsznak, és úgy általában mindenki boldogan él, amíg meg nem hal. Nos, mi tudjuk, hogy a valóság ennél azért sokkal árnyaltabb. De vajon egy naiv tizenéves is feléri ésszel? Család--Kenderesi Tamás nem is olyan laza, mint amilyennek tűnik?http://www.life.hu/csalad/20160818-kenderesi-tamas-nem-is-olyan-laza-mint-amilyennek-tunik.html"Elfáradtam, rám férne pár sajtburesz!" - Nos igen, az előbbi mondat már lemoshatatlanul Kenderesi Tamás nevéhez tapadt, ez is hozzájárult ahhoz, hogy a magyarok a szívükbe zárták a laza srácot. Ám édesanyja szerint félreismertük a fiát: nem is olyan laza, mint hisszük. Család--Gyászba borult Eva Mendes élete: a színésznő bátyja meghalthttp://www.life.hu/csalad/20160818-szornyu-gyasz-arnyekolja-be-eva-mendez-eletet.htmlNehéz időszakon van túl Eva Menes: elvesztette bátyját, majd nem sokkal később életet adott kislányának. A színésznő most először beszélt minderről. CsaládOrigoHosszú Katinka gyermekként hibázott: megbukott az első úszóviszgájánhttp://www.life.hu/csalad/20160818-hosszu-katinka-nagypapaja-orommel-nyilatkozott-a-sportolo-gyermekkent-hibazott.htmlAz úszónő családja végigkísérte a sportoló Rióban végbement versenyeit. A legnagyobb rajongó azonban mégis a nagypapa, aki minden nap hajnalban kelt a kisunokája kedvéért. Család--Hoppá! Geszti Péter elengedné a lányait, ha tehetségkutatóba mennének http://www.life.hu/csalad/20160818-geszti-peter-a-sajat-lanyait-is-szivesen-elengedne-egy-tehetsegkutatoba.htmlA zenész mindig is jól beszélt a gyerekek nyelvén, sőt a saját lányaival is hamar megtalálta a közös hangot. Ha úgy akarnák, szívesen engedné őket zenei pályára is. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.