Gönczi Gábor ünnepel: 41 éves lett a híradós

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Gönczi Gábor TV2 Tények születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van mit ünnepelnie Gönczi Gábornak! A nagy mélypont után, az élete hatalmas fordulatot vett, és 41 éves korára sikerült mindent elérnie, amire vágyott.

Gönczi Gábort mindenki ismerheti a képernyőkről, hiszen évekig vezetett műsort az RTL Klubon. Éppen ezért okozott óriási meglepetést, amikor a csatorna egyik meghatározó arca úgy döntött, vált, és átigazolt a TV2-höz. Ott most Marsi Anikóval együtt vezetik a Tények című hírműsort.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Már ez is jócskán nagy változás egy ember életében, hiszen közel két évtized után váltott munkahelyet, de Gönczi Gábornál itt még nem állt meg a fordulatok sora. Tatár Csillával hosszú ideig voltak házasok, de be kellett látniuk, hogy a kapcsolatuk nem működik. A gyermekáldás is elkerülte őket, hiába próbálkoztak, így elváltak. Mára azonban már mindketten megtalálták az új szerelmüket, és nagyon úgy tűnik révbe is értek! Gönczi Gábor ma betöltötte a 41. életévét, ennyi idősen mindent magáénak tudhat, amit valaha szeretett volna: álma volt, hogy hírműsort vezessen, ez beteljesült ráadásul hamarosan gyermeke is születik új párjától! Sok boldogságot kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.