Gönczi Gábor részleteket árult el gyermeke születéséről

Születés Gönczi Gábor otthon szülés Tények kórház ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények műsorvezetője májusban jelentette be a csodálatos hírt: párja kisbabát vár, Gábor pedig elárult néhány részletet a születésről.

Gönczi Gábor életében 24 óra alatt sok minden megváltozott. Karrierje is akkor ért fordulóponthoz, amikor párja, Ildikó bejelentette, hogy gyermeket vár. Gáborékhoz ősszel érkezik az új családtag, és már azt is tudják hogyan fogják levezényelni a szülést.

Fotó: Szilvia Marton - Origo

A Tények Extra műsorában vallott arról Gábor, hogy ő abszolút kórház párti az otthon szüléssel szemben. Úgy véli, előbbi biztonságosabb, hiszen a kórházban a szakemberek mellett a felszerelések is kéznél vannak.

11 dolog, amire édesanyám halála tanított meghttp://www.life.hu/csalad/20160629-11-dolog-amire-edesanyam-halala-tanitott-meg.htmlTudjuk jól, hogy semmi nem tart örökké és egyszer mindenkinek el kell menni. Megpróbálhatunk rá lelkileg felkészülni, de egy szeretett személy elvesztése szinte minden esetben mérhetetlen fájdalmat és ürességet hagy a szívünkben. Az elmúlásból azonban tanulni és építkezni is lehet. Család--Előzd meg a bajt - Ezek a leggyakoribb nyári balesetekhttp://www.life.hu/csalad/20160628-a-leggyakoribb-nyari-turista-balesetek.htmlNyár, vakáció, önfeledt szórakozás, no meg a tipikus turistabalesetek. Ne hagyd, hogy a felelőtlenség megkeserítse a kikapcsolódást, inkább előzd meg a bajt. Mutatjuk, hogyan védd ki a leggyakoribb nyári baleseteket. Család--Megható! Több tízezer dollár gyűlt össze az árván maradt kislánynak http://www.life.hu/csalad/20160629-arvan-maradt-kislany-tobb-tizezer-dollar-gyult-ossze-neki-meghato-tortenet.htmlA csöppség szülei, nővére, és két húga is meghaltak egy balesetben. Most többen is a gyermek segítségére siettek. CsaládOrigoUnod a kereszténységet? Akkor a Repülő Spagettiszörny legyen veled!http://www.life.hu/csalad/20160628-kulonos-vallasok-furcsa-egyhazak.htmlMíg a modern kort megelőző évszázadokban az emberek nem merték megkérdőjelezni a vallás értelmét és szükségességét, addig ma, a 21. században a személyes döntésed tárgya, hogy milyen értékeket tartasz fontosnak, milyen a világnézeted, a vallásod, vagy akár a nem-vallásod. Magyarán ma már, ha nem hiszel Istenben, nyugodt szívvel lehetsz ateista. Vagy, lehetsz akár megrögzött Repülő Spagettiszörny hívő is. Család--Soma: „Nem tartom jónak a 40 feletti szülést"http://www.life.hu/csalad/20160629-soma-enekesno-elmondta-hogy-nem-tartja-jonak-a-negyven-ev-feletti-szulest.htmlAz énekesnő szerint, manapság kitolódott az életkor, egy 65 éves ember, már középkorúnak számít. Ám Soma a 40 feletti szülést ennek ellenére nem támogatja. Család--Luxus a köbön - A világ legdrágább játékaihttp://www.life.hu/csalad/20160628-luxusjatekok-a-legdragabb-jatekok-gyerekeknek.htmlHogy mivel játszanal a milliárdos csemeték? Hát, nem holmi olcsó fajátékokkakl! Sokkal inkább gyémántkokal kirakott babákkal vagy autókkal, körülbelül olyanokkal, amiket alább felsorolunk. Lássuk hát, melyek a világ legdrágább játékai. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.