Így fest nem sokkal a szülés után Mila Kunis

Forrás: Harry How / Getty Images North America / AFP -
Ashton Kutcher Mila Kunis szülés család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis színésznő nem az a fajta nő, aki elhagyja magát a szülés után. A sztár most lett kétszeres anyuka, és máris csúcsformában van!

Mila Kunis egy hete adott életet második gyermekének, és szemmel láthatóan nem nagyon rázta meg a szülés. Milát és férjét, Ashton Kutchert Los Angelesben, kéz a kézben kapták lencsevégre a People magazin fotósai – a képet itt meg is lesheted. Meg kell hagyni, szuperjól fest a világsztár!

Ashton Kutcher és Mila Kunis egy baseballmeccsen Forrás: Harry How / Getty Images North America / AFP

A kis Dimitri november 30-án látta meg a napvilágot, a sztár első gyermeke, Wyatt Isabelle pedig már 2 éves. Mindkét színész elég laza nevelési elveket vall: nemrég Ashton arról mesélt egy interjúban, hogy pici lánya bizony alaposan eltanulta a szitkozódást és a csúnya szavakat a nem éppen visszafogott szüleitől.

Mila Kunis egyébként mindkét terhessége alatt nagyon fitt és csinos kismama volt: itt korábban mutattunk is róla pocakos fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.