Ryan Gosling rákban elhunyt sógorának ajánlotta a Golden Globe díját

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Ryan Gosling díj család goldenglobe2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Golsing egyedül jelent meg a 74. Golden Globe díjátadón, felesége nem kísérte el. Az ok mögött egy szomorú családi tragédia áll...

Ryan Gosling magányosan vonult végig a 2017-es Golden Globe gála vörösszőnyegén. Felesége, Eva Mendes nem kísérhette őt el, ugyanis néhány hónapja hunyt el rákban testvére, az 53 éves Carlos Mendes.

Ryan Goslingot a legjobb férfi főszerepre jelölték a Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért, melyet életében először meg is nyert.

A díját pedig felajánlotta elhunyt sógorának, feleségét és két gyerekét pedig a színpadról köszöntötte, nagyon megható pillanatokat okozva köszönőbeszédével.

Ryan Gosling egyedül jelent meg a vörösszőnyegen Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Gyászba borult Eva Mendes élete: a színésznő bátyja meghalt

Nehéz időszakon van túl Eva Menes: elvesztette bátyját, majd nem sokkal később életet adott kislányának. A színésznő most először beszélt minderről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.