Az első két hét: ilyen a családi élet Fejős Éváéknál

Fejős Éva kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma van két hete, hogy megszületett Fejős Éva kislánya, Linda. A baba kiváló egészségnek örvend, a szülei nem tudnak betelni vele. 

Az írónő természetesen teljesen odavan a kislányáért, Lindáért. Elmesélése szerint csendes, jó kisbaba, csak az első egy-két napban fordult elő, hogy sírdogált. Eleinte Éva is kissé ideges volt, hiszen a kórházból hazaérkezve olyan valóságszerű lett minden, ő pedig nem tudta még pontosan, hogy mit hogyan kellene csinálni.

"Az elején még azt sem tudtam, hová kapjak, kicsit azért ideges voltam. Míg a kórházban voltunk, olyan volt, mintha látogatóban lennék egy babánál. Itthon viszont teljesen rám volt utalva" – mesélte a 49 éves sztáranya.

Minden alkalommal meghatódva pillant rá a csöpp gyermekre, de azt is elárulta, hogy Linda édesapja is ugyanilyen vajszívűen gondol a kislányára.

"Van külön gyerekszobája, és a párom előre leszögezte: nem fog velünk aludni. Persze ő volt az első, aki behozta a hálószobába, azóta a mellkasán alszik. De nem bánom, annyira cuki!" – folytatta az élménybeszámolót Éva.

Az édesanya szerencsére teljesen jól van, már a sportolást is nagyon hiányolja. Elhatározta, hogy tavasszal együtt fog sportolni a kislányával.

"Ha megérkezik a tavasz, Lindát beteszem a babakocsiba, és viszem magammal"írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.