Lagzi Lajcsi: "Úgy érzem magam, mint akit megerőszakoltak"

Forrás: Life.hu -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Sosem gyógyulnak be a családom lelki sebei" - jelentette ki szomorúan Lagzi Lajcsis, akinek szakemberek segítik a gyermekeit.

"Az, hogy engem és a feleségemet bilincsbe verve vittek el a gyerekeim előtt, hogy az akkor 13 és fél éves fiamat két nagydarab rendőr ébresztette fel, majd ott maradtak a szüleik nélkül, az olyan megrázó esemény volt az életükben, amiről nem tudunk eleget beszélni. A legkisebb fiam a mai napig nincs jól. Reggel hétkor kommandósok ajtótörő vassal álltak ott a szobájában, és intettek, hogy keljen fel. Mire gondoltak, hogy ellenkezik majd? - kérdezte Lajcsi, aki pszichológushoz is fordult segítségért.

Lagzi Lajcsi gyerekeivel a 2016-os Story-gálán Forrás: Life.hu

"Ez egy olyan bélyeg rajtunk, ami belénk lett tetoválva, nem múlik el. Nem is fog sosem! A lelki helyzetet tekintve én úgy érzem magam, mint akit megerőszakoltak. Több szakemberrel, pszichológussal beszéltem, mert a gyerekeim lelki békéje mindennél fontosabb. Az is igaz, hogy a családi egység jelenti ilyenkor a legnagyobb segítséget" - árulta el Galambos Lajos a Blikknek, aki azt is elmesélte, édesapja jó előre megjósolta, hogy egyszer komoly baja lesz, ha nem fogja be a száját.

"Mindig is olyan ember voltam, aki kimondta, amit gondol, nem nyaltam soha sehova, nem kötöttem olyan alkukat, amelyekkel magamat árultam volna el. Apám meg is jósolta, hogy egyszer ez visszaüt, csak arra nem számítottam, hogy ez már 54 éves koromra megtörténik."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.