Huszonévesnek nézik a 45 éves nőt: Natalie Wardell lányai barátnőjének tűnik - Fotó!

Forrás: Instagram/Natalie Wardell -
barátnő fiatalosság anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen azt hiszik az anyáról, hogy ő a lányai barátnője. Amikor pedig kiderült az igazság, leesik az álluk, mert valójában kétszer annyi idős, mint a lányai! Te meg tudnád mondani, melyik is az anya?

Ki tudja, miért, de úgy tűnik, hogy Natalie Wardell nem öregszik. Két felnőtt lánya mellett pont úgy néz ki, mintha ő is huszonéves lenne, az emberek legalábbis folyton azt hiszik. Aki együtt látja őket, gyakran három barátnőnek nézi a triót, pedig erről szó sincs! Az anya több mint kétszerannyi idős, mint a lányai.

Huszonévesnek nézik a 45 éves Natalie Wardellt Forrás: Instagram/Natalie Wardell

Jazmyne 21 éves, Tamika 19 az édesanyjuk pedig 45! Natalie fiatalos kinézete és bomba teste persze megtéveszti az embereket, ő pedig nem győz magyarázkodni. Természetesen azért rosszul nem esik neki a fiatalítás, és valóban nincs könnyű dolga azoknak, akik egy fotó alapján próbálják eldönteni, melyikük az idősebb! Szinte lehetetlen!

Never a dull moment with these 2! @tamikawardell_ @jazmynewardell

Natalie Wardell (@natwardz_miss5l) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.