Beyoncé kislánya, Blue Ivy pont olyan, mint az anyja: Videó!

Forrás: Twitter/Beyoncé -
színpad kislány Beyoncé
Elképesztő videó került fel a netre Beyoncé kislányáról, Blue Ivyről. A kislány ugyanolyan elsöprő, akár a híres édesanyja.

A kis Blue Ivy még csak néhány éves, de már most látszik, hogy pont olyan tehetséges, mint az édesanyja. Nemrég színpadi szereplése volt, előadást tartottak a balettiskolával, ahol tanul. A sztárcsemete egyértelműen elvitte a show-t a természetességével.

Család, Beyoncé, kisbaba, Blue Ivy, trópusi vakáció Forrás: Twitter/Beyoncé

Úgy mozog a színpadon, mintha az egész életét ott töltötte volna. A félelem legkisebb szikráját sem látni rajta, sőt, kfiejezetten élvezte az előadást. Legalábbis az eseményről készült videó alapján ezt lehet megállapítani. A táncos eseményről készült felvételt itt tudod megnézni.

Blue Ivy egy időben nem szerette a nyilvánosságot, de úgy tűnik, ahogy egyre cseperedik, kezd hozzászokni a tényhez, hogy bizony egy sztárcsaládban elég nehéz nyilvánosság nélkül élni.

Amikor egy csoda valóra válik – Egy nyílt örökbefogadás igaz történetehttp://www.life.hu/csalad/20170604-amikor-egy-csoda-valora-valik-egy-nyilt-orokbefogadas-igaz-tortenete.htmlAz örökbefogadás egy csodálatos dolog; gyermekek, akiknek valamilyen okból nem adatott meg, hogy vér szerinti szüleikkel nőhessenek fel, esélyt kapnak, hogy új, szerető családot találjanak. Ma Magyarországon az örökbe fogadó szülők 2/3-a 3 évnél fiatalabb gyermeket szeretne, elsősorban csecsemőt, újszülöttet. Erre a legnagyobb esélyt számukra a nyílt örökbefogadás jelenti. Egy ilyen igazán szívbemarkoló történetet mutatunk most be. Család--Oszter Sándor nem örül lánya, Oszter Alexandra eljegyzésénekhttp://www.life.hu/csalad/20170606-oszter-sandor-nem-orul-lanya-eljegyzesenek.htmlOszter Alexandra körülbelül 3 hete jelentette be közösségi oldalán, hogy eljegyezték. Az apja viszont csak ismerősöktől tud a hírről, ami számára nem örömteli. Ki is jelentette, hogy ő bizony nem örül neki. Család--Két gyermekével fotózták Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/csalad/20170605-ket-gyermekevel-marcellel-es-pankaval-fotoztak-liptai-claudiat.htmlAhogy azt megígérte, Liptai Claudia továbbra is minden nap feltölt egy fotót a közösségi oldalaira. Ma két gyermekével együtt fotózkodott a műsorvezető. Család--Megszületett Bárdosi Sanyiék kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170605-megszuletett-bardosi-sanyi-kislanya.htmlMegszületett Bárdosi Maja, Bárdosi Sándor birkózó olimpikon második gyermeke. Család--Hatalmasat nőtt Cristiano Ronaldo kisfia: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170604-cristiano-ronaldo-kisfia-nagyot-nott.htmlCristiano Ronaldo joggal nevezhető az élet császárának, hiszen legalább 40 ismert ágyasáról tudunk. Őket korábban itt gyűjtöttük csokorba. De amellett, hogy a focista hajtja a csajokat, büszke édesapa is, aki most megmutatta a világnak a kisfiát. CsaládOrigoCuki fotót posztolt Som-Balogh Edina a kislányávalhttp://www.life.hu/csalad/20170604-igy-cukiskodik-som-balogh-edina-es-a-kislanya.htmlEdina ismét elvarázsolt mindenkit önmaga és a kislánya szépségével: Fotó! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.