Caramel megmutatta kislányát, Szofit - Fotó!

Caramel kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel oda meg vissza van kislányáért, Szofiért, aki egy pillanat alatt le tudja venni híres papáját a lábáról. A pici lány azt is megmondta a szüleinek, mikor jöhet a kistesó.

Caramel és kislánya között hatalmas az összhang, az énekes nagyon szeret gyermekével játszani. Abban hisz ugyanis, hogy úgy lehet velük igazán hasznos időt tölteni, ha ugyanazt csinálja, amit ő. Szofi egyébként hasonlít is az édesapjára, egész nap énekelget, folyamatosan az aktuálisan kedvenc meséjének a főcímdalát dúdolgatja.

Caramel imádja kislányát, és lassan jöhet az újabb baba! Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy pillanat alatt le tudja venni Caramelt a lábáról, bár még azzal nincsen teljesen tisztában, hogy az apukája híres, de azért már kezdi kapizsgálni.

Caramel és kislánya nagyon édesek együtt Forrás: Best Magazin

"Akármikor elmegyek otthonról, azt kérdezi, »Apucsi, mész énekelni az embereknek?« Persze ennél többet nem nagyon ért egyelőre, mégis látom rajta, hogy büszke rám" - mondta Caramel a Best Magazinnak, és azt is elárulta, eddig Szofi állt az újabb baba útjába.

Ha szóba került a gyerekkérdés, eddig Szofi kerek perec kijelentette: nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.