Először találkoznak az elválasztott ikrek- videó!

ikrek testvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai ikerlányokat születésük után egyből szétválasztották, majd a csecsemőket két különböző amerikai családnak adoptálták, akik több száz kilométeres távolságban laktak egymástól.

Hihetetlen történetnek lehetünk tanúi! Az ikerlányok 10 év után találkoztak először egy amerikai műsorban. Amint a lányok megpillantották egymást, a meghatódottságtól egyből zokogásban törtek ki. Szívhez szóló, ahogyan a két testvér ennyi idő után összeölelkezik, szinte nem is akarják elengedni egymást.

Audrey- az egyik kislány-karácsonyra testvért kért a szüleitől. Álmában sem gondolta, hogy már van egy testvére. „Mindig úgy éreztem, hogy valaki hiányzik mellőlem. Most már megtaláltam a másik felem, újra teljes egésznek érzem magam." Kiderült, az ikreknek rengeteg közös tulajdonsága van, és ráadásul a kedvenc kajájuk is megegyezik! Audrey testvérét anyukája kíváncsiságának köszönheti, aki szeretett volna minél többet megtudni kislánya múltjáról. Egy kutató segítségével találtak egy fényképet, amin mindkét gyermek rajta volt. Kétség sem férhetett hozzá, hogy a képen lánya ikertestvérét látja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.