7 + 1 tökéletesen felesleges kisbabaholmi - Fotók

baba csecsemő újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kisbabának nincs másra szüksége, csak szülei szeretetére és figyelmére. Ugyan már! A 21. században nem adunk ilyen nyálas maszlagra. A kicsinek igenis vannak olyan luxusigényei, amelyeket a tökéletes szülő kielégít, ha igazán szereti a gyermekét.

1. Magas sarkú cipellő

Egy kérdésünk van csupán; Miért? Értelemszerűen nem tipegésre találták ki, inkább csak fotózási kellék, de még a képeken sem aranyos egy pár hónapos kislány, akin magas sarkú lakkcipő van. Teljesen érthetetlen.

Forrás: Facebook/Heelarious

2. Baba bikini

Ne hidd, hogy ez is csak fotózási kellék! Minden nyáron látni egy-két anyukát, aki szerint rendkívül cuki a csöppségén a pántos bikinifelső és az úszópelenkára húzott alsó. Ez az, amikor a szülő öltöztetőset játszik a gyerekével – ami önmagában nem lenne baj -, de nem veszi figyelembe, hogy a kicsiknél a kényelem még felülírja a divatot.

Forrás: babikini.com

3. Metallica altató-CD

Igen, bizony a kultikus rockbanda legnagyobb slágerei rockos altatók formájában. Hallgass bele, szerintünk inkább illenének egy horrorfilmbe, mint gyerekszobába:

4. Kézformájú párna

Nem akarod gyermekedet megfogni? Akkor itt egy tökéletes megoldás, mely anya és apa hiányát igyekszik pótolni. Nem csupán morbid a két levágott kéz, de szörnyű üzenetet is közvetít.

Forrás: thegreenhead.com

5. Felmosós babaruha

Az anyáknak kevesebb idejük és energiájuk jut a takarításra, így segítsen be a gyerek is. Ne, inkább mégse!

Forrás: betterthanpants.com

6. Hüvelybe való „fülhallgató"

A zene már a pocaklakóra is jó hatással lehet, ezzel a kütyüvel pedig most az akusztika miatt sem kell többé aggódni. Egyszerűen fel kell helyezni a hüvelybe, és kezdődhet is a koncert. Mégis, ki az, aki ilyet kitalál?

Forrás: babypod.net

7. Bababiztos mobiltelefon-tartó

Igen, mert egy pár hónapos csöppség számára elengedhetetlen a mobiltelefon használata, hogy egészségesen fejlődjön. Ezzel a tartóval többé nem kell aggódni, hogy a pici leejti, vagy kárt tesz benne. A legjobb mégis az, ha kap egy saját telefont, biztos, ami biztos.

Forrás: amazon.com

+1. Apanyereg

Ez ugyan nem babáknak szól, de legalább annyira értelmetlen dolog. Mondjuk a zablát kifelejtették a készletből, és egy sarkantyú se ártana, hogy teljes legyen az élmény.

Forrás: amazon.com
Nem kell, hogy rémálom legyen a bölcsődei, óvodai beszoktatáshttp://www.life.hu/csalad/20170828-nem-kell-hogy-remalom-legyen-a-bolcsodei-ovodai-beszoktatas-kezdes.htmlAz elsős iskolanapnál talán jóval félelmetesebb, amikor a pici gyermeked bölcsődébe vagy épp óvodába megy. Most megnézzük, hogy mi az, amivel segíthetsz neki az elválásban, és természetesen szó lesz azokról a dolgokról is, amikkel - akaratodon kívül - feleslegesen megnehezíted számára ezt az érzelmileg igen megterhelő időszakot. Család--9 gyereknevelési módszer, mellyel jobb szülő lehetszhttp://www.life.hu/csalad/20170824-9-gyereknevelesi-modszer-jobb-szulo-lehetsz.htmlA gyereknevelés kemény dió. Lehet jól, és lehet még jobban csinálni. Mi most ebben segítünk Neked! A gyermeki önállóság az, hogy bízzon magában, bele merjen vágni új tevékenységekbe; ez az egyik legnagyszerűbb dolog, amit megtaníthatsz neki. CsaládThinkstock6 imádnivaló videó - Babák és kisgyerekek szökéseihttp://www.life.hu/csalad/20170822-6-imadnivalo-video-melyekben-babak-csecsemok-szoknek-kisagybol.htmlEzeket a videókat elnézve szinte hihetetlen, hogy a filmgyártók egyik szereplőt se kérték fel a Szökés következő évadának forgatókönyvírói posztjára. Ezek a gyakran csupán pár hónapos csöppségek olyan játszi könnyedséggel szabadulnak ki kiságyak és rácsok fogságából, hogy alig fogsz hinni a szemednek. CsaládOrigoRajzfilmek, amiket a gyerekek imádnak, de a szülők gyűlölnek!http://www.life.hu/csalad/20170817-mesek-rajzfilmek-amiket-a-gyerekek-imadnak-de-a-szulok-gyulolnek.html„Bevallom, amikor először megnéztem a gyerekekkel a Jégvarázst, nagyon tetszett. Még a 4. alkalommal is élveztem, de a 86. után kétségkívül meggyűlöltem. Már az is elég, ha csak meghallom, ahogy a lányom énekelni kezdi a „Legyen hó”-t, és elfog az émelygés. Ám, nem minden mesével jártam így, van, amelyik DVD-t már elsőre is szívesen kivittem volna a nagy sötét erdőbe, és elástam volna egy jelöletlen sírba” – a szerző. Család--Rossz celeb anyák és ballépéseik - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170731-rossz-celeb-anyak-es-hires-gyerekeik-fotok.htmlEgy anya számára gyermekének biztonsága, közelsége, egészséges testi, érzelmi és szellemi fejlődésének biztosítása elsődleges szempont. De nem a celeb anyukáknak, akik közül most kiemelünk párat, szemléletes fotók kíséretében. Ők egészen sajátosan értelmezik a szülői gondoskodás fogalmát. Család--Az 1 éves kislány legjobb barátja egy óriás uszkár - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170803-az-egy-eves-kislany-legjobb-baratja-egy-orias-uszkar-fotok.htmlMame, az 1 éves japán kislány különös kapcsolatot ápol Rikuvak, az óriási uszkárral. A kutya egyfajta ikertestvérként követi Mame minden lépését, melyet a kislány nagymamája rendre meg is örökít. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.