Nem fogad örökbe, nem él a petesejt-donáció lehetőségével Pataki Zita

Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is szeretett volna, nem sikerült gyereket szülnie Pataki Zitának. A szép időjós nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. Adódik a  kérdés, vajon Zita miért nem fogad örökbe a férjével gyermeket, illetve miért nem vállalkozik petesejt-donációra, adományozásra. Elmondta. 

"Szeretek egy férfit, aki szeret engem. Szeretném, hogy legyen gyümölcse a kapcsolatunknak, éppen ezért a petesejt-donációt nem tudom elfogadni. Nekem az már természetellenes, mert csak kettőnk szerelméből szeretném azt a gyümölcsöt" - mondta Zita a Bors Extrának.

"Az örökbefogadást sem tudom most elképzelni, mert azon túl vagyok, hogy neveljek, segítsek egy gyermeket. Lehet, hogy sokat tanítottam, vagy azért, mert pont örökbefogadással foglalkoztam. Itthon nagyon kevés az örökbe adható gyermek, és sok szülő áll sorba értük. Azt mondom, fogadjanak magukhoz gyermeket ők. Boldog vagyok a férjemmel, teljesnek érzem érzelmileg a kapcsolatunkat. Zita elmondta azt is, mostantól mindent arra tesz fel, hogy férjével segítsék a lombikprogramban részt vevő párokat".

Forrás: RTL Klub

Véget érhet a pereskedés Pártos Csilla és Pécsi Ildikó közötthttp://www.life.hu/csalad/20171014--veget-erhet-iden-a-pereskedes-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-kozott.htmlMég az idén lezárulhat Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla pere: az elkövetkezendő 1 hónapra 3 tárgyalást is kitűztek. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzívesen vállalna gyereket Gallusz Niki és kedvese, Laurahttp://www.life.hu/csalad/20171013-szivesen-vallalna-gyereket-gallusz-niki-es-kedvese-laura.htmlGallusz Niki és párja, Laura boldogan élnek, de egy dolog mégis hiányzik: gyereket szeretnének... CsaládOrigoHajdú Péter vallomása a családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20171013-hajdu-peter-vallomasa-a-csaladjarol-maganeleterol.htmlElvált szülők gyerekeként nőtt fel, mégsem vigyázott eléggé a családjára, vallja Hajdú Péter. Elmondta, nem könnyű úgy élni, hogy vannak gyermekei, azonban nincsenek vele mindennap. Család--Csősz Bogi elmondta, miért nem szeretne még gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20171007-csosz-bogi-elmondta-miert-nem-szeretne-meg-gyereket-szulni.htmlAz már a Feleségek luxuskivitelben korábbi epizódjaiból is kiderült, hogy Csősz Bogiban nem tombol a gyerek utáni vágy. Viviennél járva meg is jegyezte, a szőkeség otthnaként szolgáló lakóparkban őt rettenetesen zavarná a gyerekek nyüzsgése, és amúgy sem szeretne még anya lenni, ő inkább a karrierjére koncentrál. CsaládOrigoElárulta születendő kisbabája nevét Czippán Anetthttp://www.life.hu/csalad/20171006-elarulta-szuletendo-kisbabaja-nevet-czippan-anett-musorvezeto.htmlAnett, párja és kisfia, a hatéves Olivér alig várják már az új jövevényt.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHírességek üzentek Szinetár Dórának, aki elárulta Down-kóros a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171006-hiressegek-uzentek-szinetar-doranak-aki-elarulta-down-koros-a-kisfia.htmlSzinetár Dóra csütörtökön jelentette be, hogy újszülött fia Down-szindrómás. A színésznőt édesanyák, köztük hírességek biztosították támogatásukról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.