Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Az már a Feleségek luxuskivitelben korábbi epizódjaiból is kiderült, hogy Csősz Bogiban nem tombol a gyerek utáni vágy. Viviennél járva meg is jegyezte, a szőkeség otthnaként szolgáló lakóparkban őt rettenetesen zavarná a gyerekek nyüzsgése, és amúgy sem szeretne még anya lenni, ő inkább a karrierjére koncentrál. 

A 33 éves Bogi elmondta, úgy érzi távol áll tőle az anyaság. Hozzátette, ha úgy dönt, hogy nem szül gyermeket, ezt török milliárdos férje elfogadja. A színésznő persze nem mondja azt, hogy soha, de a gyermekvállalást szeretné kitolni, ameddig csak lehet.

"Nem voltak olyan gondolataim, hogy találjak egy jó férjet és akkor rendeződik az életem. Persze azért fontos volt, hogy jól éljek, de ha lelkileg nem elégít ki egy kapcsolat, akkor megyek tovább. Nem akarom, hogy a gyerek legyen a házasságom alapköve. Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni, csak az anyaság marad. Ki akarok teljesedni mint nő. Sok mindent szeretnék megtapasztalni még az életben. Ráadásul a férjem sokat utazik a munkája miatt. Megőrülnék egy gyerek mellett, nem tudnám elviselni, hogy otthon ülök, és egész nap gügyögök. Annyira pörgök, belebolondulnék. Karrierista típus vagyok. Persze egyszer biztosan bekövetkezik majd a gyermekvállalás, de azt pontosan tudom, bébiszitterek nélkül nem fog menni. Nem bírnám a gyereksírást, meg azt, hogy egész nap 'lóg rajtam' valaki. Azt a kort szeretem, amikor már beszél egy gyerek" - nyilatkozta Bogi a Borsnak.

Forrás: Facebook/Boglárka Csősz

"Nem zavarna, ha negyven felett szülnék. Jó példák vannak körülöttem. Attól sem félek, hogy nem lehet gyermekem, mert ma a tudománynak köszönhetően már minden lehetséges. Nem hiszek abban, hogy egy férfit meg kell fogni. Burakkal tiszteletben tartjuk egymás álmait, szabadjára engedjük a másikat, nagyon kiegyensúlyozott kapcsolatban élek. Így aztán számomra az is belefér, hogy gyerek nélkül éljünk. Egyelőre nem érzem a vágyat, hogy legyen, a férjem pedig annyira szeret, hogy elfogadja a döntéseimet, pedig nincs gyereke" - tette hozzá.

Mint két tojás, úgy hasonlít egymáshoz Béres Alexandra és húgahttp://www.life.hu/csalad/20171007-mint-ket-tojas-ugy-hasonlit-egymashoz-beres-alexandra-es-huga-reka.htmlNem sokan tudják, hogy Béres Alexandrának van egy 4 évvel fiatalabb húga. Szandi most megmutatta Rékát: úgy festenek egymás mellett, mint két tojás. CsaládOrigoElárulta születendő kisbabája nevét Czippán Anetthttp://www.life.hu/csalad/20171006-elarulta-szuletendo-kisbabaja-nevet-czippan-anett-musorvezeto.htmlAnett, párja és kisfia, a hatéves Olivér alig várják már az új jövevényt.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoLiptai Claudia családi fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170930-liptai-claudia-csaladi-fotot-posztolt-a-facebookra.html11 hónapos lett Pataki Ádám és Liptai Claudia kisfia, Marcell. A család közös sétával és az arról készült fotóval ünnepelte a majdnem kerek évfordulót. Szinte hihetetlen, hogy a kisfiú mindjárt egy éves lesz. CsaládOrigoÍgy fogják majd hívni Szinetár Dóra fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170912-szinetar-dora-fiat-igy-fogjak-majd-hivni.htmlSzinetár Dóra a Micsoda Nők! című műsorban árulta el születendő gyermeke nevét.CsaládOrigoMegszületett az Edda zenészének, Hetényi Zolinak a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20170822-megszuletett-az-edda-zeneszenek-hetenyi-zolinak-a-kisfia.htmlMegszületett Hetényi Zoli, az Edda zenészének kisfia. A baba 4550 grammal, 60 centivel jött a világra. CsaládOrigoMegszülte gyermekét a megerőszakolt 10 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20170817-vilagrahozta-gyermeket-a-10-eves-megeroszakolt-kislany.htmlA család kérte a hatóságokat, hogy engedélyezzék az indiai kislány abortuszát, mert megerőszakolta a nagybátyja, de nem kaptak rá engedélyt. Ma a kislány világra hozta gyerekét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.