Hírességek üzentek Szinetár Dórának, aki elárulta Down-kóros a kisfia

Szinetár Dóra Down-kór
Szinetár Dóra csütörtökön jelentette be, hogy újszülött fia Down-szindrómás. A színésznőt édesanyák, köztük hírességek biztosították támogatásukról. 

Polgár Kriszta a legjobbakat kívánja az újdonsült családnak. "Csodás gondolatok! Sok-sok közös boldog pillanatot kívánok nektek!" - fogalmazott.

"Titeket választott. Mert ti vagytok a legalkalmasabbak arra, hogy a szülei legyetek" - írja Kovács Patrícia.

Fotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

Elhagyta családját Mata Ricsihttp://www.life.hu/csalad/20171003-elhagyta-csaladjat-mata-ricsi-egykori-x-faktoros.htmlA minap arról írtunk, hogy megszökött otthonról az X-Faktor egykori gyereksztárja. Mata Ricsi összecsomagolt, és elindult, hogy a szülői háztól többszáz kilométerre lévő fővárosba költözzön. A családja teljesen el van keseredve, remélik, hogy a fiuk, aki egy idősebb rajongójával él, hamarosan hazatér. CsaládOrigoMegmutatta feleségét, Annamáriát Mága Zoltánhttp://www.life.hu/csalad/20171003-megmutatta-feleseget-annamariat-maga-zoltan-hegedumuvesz.htmlMága Zoltán ritkán posztol családi képeket, Facebook-oldalán a szakmai-művészi életére helyezi a hangsúlyt. Nemrégiben azonban megmutatta gyönyörű feleségét, Annamáriát. CsaládOrigoLiptai Claudia családi fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170930-liptai-claudia-csaladi-fotot-posztolt-a-facebookra.html11 hónapos lett Pataki Ádám és Liptai Claudia kisfia, Marcell. A család közös sétával és az arról készült fotóval ünnepelte a majdnem kerek évfordulót. Szinte hihetetlen, hogy a kisfiú mindjárt egy éves lesz. CsaládOrigoElőször mesélt az anyaságról Trokán Anna színésznőhttp://www.life.hu/csalad/20170923-eloszor-meselt-az-anyasagrol-trokan-anna-szineszno-szekeres-noranak.htmlJúnius végén adott életet kisfiának, Károlynak Trokán Anna. A szép színésznő Szekeres Nórának mesélt az anyaság szépségeiről, amit leginkább a szerelemhez tudna hasonlítani. Elmondta, hogy főleg a kezdetekben nagyon keveset tudott aludni és az evésre sem figyelt oda, de mára rendeződött a napirendjük. Család--Szulák Andrea exe nagyon jó édesapahttp://www.life.hu/csalad/20170914-szulak-andrea-exe-nagyon-jo-edesapja-rozinanak.htmlAhogy már meg is mutattuk, Szulák Andrea és kislánya, Rozina nagyon hasonlítanak egymásra. Ám, a színésznő elmondása szerint csak külsőre, egyébként nagyon különböző személyiségek. Most azt is elárulta, milyen a kapcsolatuk a kislány édesapjával.Család--Megszületett az Edda zenészének, Hetényi Zolinak a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20170822-megszuletett-az-edda-zeneszenek-hetenyi-zolinak-a-kisfia.htmlMegszületett Hetényi Zoli, az Edda zenészének kisfia. A baba 4550 grammal, 60 centivel jött a világra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.