Gyerekek, akiknek a legjobb barátja egy kutya: tündéri fotók

kutya barát kisbaba házi kedvenc háziállat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek és a kutyák jó barátok lehetnek, ha megfelelő alapot kapnak hozzá. Sőt, időnként a négylábú kedvencek a legkülönfélébb szerepeket veszik fel, ha a legjobb kis barátjukról van szó: hős, őrangyal, ápoló, pótszülő, lelki támasz... stb. Ismerd meg ezt a szívbemarkolóan kedves oldalukat is.

A kutyák energiabombák, órákon át képesek játszani, de van, amikor jobb őket békén hagyni. Arról sok vita folyik, hogy melyik kutyafajta a legideálisabb kisbaba, kisgyerek mellé. Kizárólagos válasz azonban még mindig nem született. Egy biztos, fontos, hogy miként tartjuk a kutyát. De épp olyan fontos a gyerekeknek is megtanítani, hogy meddig mehetnek el.

Kutyák hőstettei, avagy az önzetlen szeretet mintapéldái

A most következő mini történetekből a gazdájuk iránti feltétel nélküli szeretetükből fakadó önfeláldozásuk kap hangsúlyt kap. Nézd meg!

A kutyák és gyerekek kapcsolata, időnként egészen különleges lehet. Ezekre gyűjtött példákat a BoredPanda. De vigyázz, nehogy kiakadjon a cukiságmérő.

A kutya a gyerek legjobb barátja

A kutyus úgy ítélte meg, hogy kell a takaró, és kész.

Forrás: boredpanda.com

Amikor a lányok játszanak.

Forrás: boredpanda.com

A lányom annyira imádja a kutyánkat, hogy neki öltözött be halloweenkor.

Forrás: boredpanda.com

Már baba korukban örök barátságot kötöttek.

Forrás: boredpanda.com

A kislányom szomorúan jött haza az iskolából... egyből odabújt az ő legjobb barátjához.

Forrás: boredpanda.com

A kutyamenhelyeken örökbefogadók igazi angyalokhttp://www.life.hu/csalad/20180216-a-kutyamenhelyeken-orokbefogadok-angyalok.htmlKiskutyát? Először alaposan gondold végig a dolgot. Több szempontot is figyelembe kell venned, hiszen egy kutya nem játék, komoly felelősség, főként, ha „csak” a gyerek miatt tartanál. Természetesen nem mondjuk, hogy ne válassz tenyésztőtől, de érdemes megfontolnod, hogy menhelyről hozz el egy drágaságot. CsaládOrigoKisbabát csiklandozó kutya a net sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20171221-igy-csiklandozza-a-kutyus-a-kisbabat.htmlCuki? Veszélyes? Erről megy a vita a neten. Közben a kisbaba és a kutya elrabolta az emberek szívét. Család--A terhes Amanda Seyfried színésznőt kutyasétáltatás közben fotóztákhttp://www.life.hu/csalad/20170222-amanda-seyfried-pocakja-szepen-gombolyodik.htmlA 31 éves színésznő sokáig nem találta meg az igazit, de 40 éves párja mellett végre révbe ért. November végén az is kiderült, hogy gyermeket vár. Nemrég kutyasétáltatás közben kapták lencsevégre a színésznőt, akinek már hatalmas a pocakja! Család--Egy kutya és egy kislány különleges kapcsolatahttp://www.life.hu/csalad/20140318-egy-kislany-harper-es-az-angol-bulldog-lola-kutya-kulonleges-kapcsolata-kepeken.htmlAkár két testvér, úgy éli mindennapját Harper és angol bulldogja, Lola.CsaládOrigoMielőtt gyereked született anyukám, te is biztosan másként láttad a szülőségethttp://www.life.hu/csalad/20180219-mielott-gyermeked-szuletett-anyukam-te-is-biztosan-maskent-lattad-a-szuloseget-gyermeknevelest.htmlA szülői lét igazi mibenlétét kívülállóként csak tévesen lehet megítélni. Így jár ezzel majdnem mindenki, még mielőtt gyermekük születik; ítélkezik, véleményt alkot, fogadalmakat tesz. Most nők mesélnek őszintén arról, hogy mi az, amit másként gondoltak, mielőtt maguk is testközelből megtapasztalták milyen is anyának lenni. CsaládOrigoA mentálisan erős és kiegyensúlyozott szülők gyereknevelési stratégiáihttp://www.life.hu/csalad/20180109-a-mentalisan-eros-szulok-gyereknevelesi-strategiai.htmlAz életre nevelés nem abból áll, hogy megóvjuk a gyermeket környezetétől, feloldozzuk tettei következményei alól. A mentálisan erős felnőtt tudatos és kiegyensúlyozott. Minden esetben ezt szeretné gyermekének is átadni. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.