Angelina Jolie Londonba akarja költöztetni Brad Pittel közös gyermekeit

Forrás: Darryl Dyck / Canadian Press -
Brad Pitt házasság párkapcsolat válás gyermek Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie nem bízza a véletlenre a válást, felfogadta ugyanis a legdurvább válóperes ügyvédet, gyermekeivel pedig Londonba akar költözni, így azonban Brad Pitt alig láthatja majd őket. 

Aki kicsit is érdeklődik a celebvilág hírei iránt, már tudja, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolatának vége, elválnak. A Radaronline cikke szerint Angelina felfogadta a pitbull néven ismert válóperes ügyvédet, Laura Wassert. De itt még nem állt meg, kinézett ugyanis egy londoni házat a Saint James Parkban, ami igencsak közel található a Károly herceg házához is.

Angelina Jolie lehet, hogy Londonba költözik gyermekeivel Forrás: Darryl Dyck / Canadian Press

Nem tudni, hogy ha a költözés bekövetkezik, Brad Pitt milyen gyakran láthatja majd gyerekeit, Maddox-t, Pax-t, Zaharát, Shiloh-t, Vivienne-t és Knox-t. A színész ugyanis most kezdi forgatni a gyilkos, Charles Manson életéről szóló filmet.

Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari kisfia is érzi, hogy a szülei elválnakhttp://www.life.hu/csalad/20180328-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-kisfia-is-erzi-hogy-a-szulei-elvalnak.htmlDancs Annamari arról mesélt, hogyan viseli 13 hónapos kisfia a Kerényi Miklós Mátéval való válását. Azt mondja: Ádám egy rendkívül alkalmazkodni tudó kisgyerek, azonban az éjszakákon érződik, hogy ő is tudja, valami megváltozik. CsaládOrigoMádai Vivien édesanyjával közös fotót osztott meghttp://www.life.hu/csalad/20180327-madai-vivien-edesanyjaval-kozos-fotot-osztott-meg.htmlÉdesanyjával közös fotót osztott meg közösségi oldalán Mádai Vivien. A megszólalásig hasonlítanak egymásra, ezt pedig csak erősíti az egyforma ruha. Család--Eva Longoria pocakja már hatalmas, nemsokára érkezik a babahttp://www.life.hu/csalad/20180327-eva-longoria-pocakja-mar-hatalmas-nemsokara-erkezik-a-baba.htmlMiamiban fotózták le Eva Longoriát és férjét egy étterem előtt. A képen jól látszik, hogy a színésznő pocakja már hatalmasra nőtt. Májusra várják gyermeküket. Család--Stohl András A Piramisban vallott arról, mi lesz, ha lányai férjhez mennekhttp://www.life.hu/csalad/20180326-stohl-andras-a-piramisban-vallott-arrol-mi-lesz-ha-lanyai-ferjhez-mennek.htmlStohl Andrást A Piramisban hozta zavarba egy kérdés, melynek kapcsán rádöbbent: ha lányai egyszer férjhez mennek, mélyen a zsebébe kell nyúlnia. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoCsobot Adél újabb díjának átvételekor mesélt második várandósságárólhttp://www.life.hu/csalad/20180323-csobot-adel-ujabb-dijanak-atvetelekor-meselt-masodik-varandossagarol.htmlCsobot Adél "Az év legkreatívabb online véleményvezére" díját vehette át, ekkor mesélt arról, hogyan viseli második várandósságát. Család--Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya már nem iszik cumisüvegbőlhttp://www.life.hu/csalad/20180323-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-mar-nem-iszik-cumisuvegbol.htmlBerki Natasa Zselyke már nem issza többé cumisüvegből esti kakaóját, pohárra váltott. A hírt édesanyja, Hódi Pamela osztotta meg közösségi oldalán. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.