Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari házasság párkapcsolat válás Operettszínház család operett szerelem gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari arról mesélt, hogyan viseli 13 hónapos kisfia a Kerényi Miklós Mátéval való válását. Azt mondja: Ádám egy rendkívül alkalmazkodni tudó kisgyerek, azonban az éjszakákon érződik, hogy ő is tudja, valami megváltozik.

Dancsa Annamari saját lelkiállapotát hullámvasútként írta le, amikor a Mokkában arról kérdezték, hogyan változtak meg mindennapjai, amióta úgy döntött, elválik férjétől, Kerényi Miklós Mátétól. Azt mondja: a csúcspontokat most számára kisfia, színpadi sikerei és a családjával töltött idő jelentik.

"Ádám nagyon diplomatikus. 13 hónapos korára tényleg egy nagyon intelligens és egy nagyon jó érzésű kisfiú. Talán az éjszakákon érzem meg azt, hogy ő ezt érzékeli. Napközben kiegyensúlyozott, boldog kisfiú, mindent felzabál, minden érdekli" - mesélte Dancs Annamari, aki azt is elárulta, vitte már színházi próbákra kisfiát, azonban előadások alatt inkább a nagymamákra vagy a barátnőire bízza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.