Németh Kristóf és fia Harkányban töltötték az apák napját

2018.06.19. 17:00

A Fórum színház népszerű tulajdonosa, Németh Kristóf és fia igazi „férfias" hétvégét töltöttek a Harkányi Strandfürdőben, ahol még lövésztudományukat is próbára tették.

A nyári vakáció első hétvégéjét Harkányban töltötte Németh Kristóf kisfiával, Lócival, aki nemrég töltötte be tizedik életévét. Mindketten vízimádók és igazi sportrajongók, amihez tökéletes helyszín volt a Harkányi Strandfürdő.

Németh Kristóf és Lóci strandoltak apák napjánForrás: Harkányi Strandfürdő

A közös játék közben félelmetes vízifegyverek is előkerültek a medencéknél. Nem véletlen, hogy nagy csata volt apa és fia között, hiszen Kristóf, aki gyerekkorában junior bajnok volt sportlövészetben, nemrég tett ismét sikeres lövészeti vizsgát.

A fegyverek iránt érdeklődést és tehetséget Lóci is örökölte. Édesapja viszont kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kisfia ne pusztán szórakozásként, játékként tekintsen a lövészetre.

A csúszdázás sem maradhatott kiForrás: Harkányi Strandfürdő

"Mikor az első játékpuskáját kézbe vette Lóci, rögtön megbeszéltük, hogy az igazi fegyverek veszélyes tárgyak, amelyeket nem fordítunk élőlények ellen. Emellett, még akkor is, amikor csak vízi pisztollyal játszunk, fontos, hogy tartsuk tiszteletben, ha mások nem élvezik a dolgot. Szerencsére a harkányi strandon bőven van hely a párbajozásra, anélkül, hogy másokat zavarnánk kikapcsolódás közben" - mondta Németh Kristóf.

Németh KristófHarkánystrandcsaládapák napja