Gyermekeik elhanyagolásáért tartóztatták le a brit párt: kisfiuk egyedül kószált az utcán

Forrás: Shutterstock -
kisfiú eltűnt szülők elhanyagolás letartóztatott brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekeik elhanyagolásáért tartóztattak le egy brit párt, miután a hat gyermekük közül az egyiküket mezítláb, kabát nélkül találták meg az utcán csámborogva.

Egy angliai kisvárosban figyeltek fel egy egyéves kisfiúra az emberek, aki egyedül, kabát nélkül és mezítláb sétálgatott. A gyermeket azonnal magukhoz vették, és értesítették a hatóságot, akik felkutatták a kisfiú szüleit. Több mint négy órájukba telt, hogy rátaláljanak a szülőkre, akik fél órán keresztül nem is nyitottak ajtót a rendőrségnek.

Gyermekeik elhanyagolásáért tartóztatták le a brit párt Forrás: Shutterstock

Annak ellenére, hogy gyermekük órák óta eltűnt, mindkét szülő otthon volt és arról sincs információ, hogy bejelentést tettek a kisfiúról. A gyermekeik elhanyagolásáért előállították a 40-es éveiben járó anyát és a 30-as éveiben járó apát – írja a Daily Mail, a gyerekeket pedig gondozásba vették. Az egyik szomszéd így nyilatkozott a szülőkről: „Nem kedvelik itt őket. Soha nem mozdulnak ki, nem dolgoznak, viszont mindketten dohányoznak, és sokat veszekszenek.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.