Megkereste spermadonorját, majd beleszeretett a leszbikus édesanya

2019.01.04. 11:40

Leszbikus kapcsolatban élt Jessica Share szerelmével. Úgy döntöttek, hogy gyermeket vállalnak, ehhez pedig spermadonort vettek igénybe. Amikor kapcsolatuk megszakadt, Jessica felkereste a donort, akibe beleszeretett. 

Jessica Share és kedvese leszbikus kapcsolatban élt egymással. Szerelmüket 2 gyermekkel pecsételték meg spermadonor segítségével. A Mirror cikke szerint házasságuk 2010-ben bomlott fel. Jessica lányával, Alice-szel egyedül maradt. Párja pedig elszakította tőlük másik gyermeküket. 

Amikor Alice 12 éves volt, elkezdte érdekelni, hogy ki lehet az édesapja, milyenek lehetnek az ősei, így felkutatták a spermadonort, a marketingszakemberként dolgozó, Aaron Longot. 

„Úgy éreztem, mintha több évtizede ismerném” – emlékezett vissza a találkozás pillanatára Jessica. Szinte azonnal egymásba szerettek, ma pedig boldog családként élnek együtt. Mint kiderült: Aaron egy újsághirdetésben bukkant rá a felhívásra, melyben spermadonorokat kerestek. 

Egy éven keresztül heti kétszer adott mintát, így vélhetően 67 gyermeke van. A férfi megpróbálta őket felkutatni, de nem mindegyiket sikerült. Jessica és Aaron ma már együtt élnek, és szívesen fogadják, ha valamelyik gyermek betoppan hozzájuk. 

szerelempárkapcsolatleszbikusspermacsaládspermadonor