Imádja az internet: férjével és gyermekével twerkel a várandós ausztrál modell

modell twerk Hannah Polites család várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjével és kislányával együtt készített bevállalós videót Hannah Polites ausztrál modell. A várandós édesanya twerkelt a kameráknak, imádja az internet. 

Megőrül az internet azért az ausztrál modellért, aki várandósan is twerkelt a kameráknak. Hannah Polites videóját már több mint 400 ezren nézték meg – szúrta ki a Blikk.

Ám nemcsak a modell, hanem férje és kislánya is beszáll az ugrálásba és a táncba, elképesztően vicces látványt nyújtanak együtt. A modell azt is megosztotta, hogy a táncos produkció után igencsak elfáradt.

Kérlek, anya, legalább ma ne igyál! – Szomorú gyereknapi kívánságokhttp://www.life.hu/csalad/20190521-kerlek-anya-legalabb-ma-ne-igyal-szomoru-gyereknapi-kivansagok.htmlA gyereknap a kicsikről szól. Lessük minden kívánságukat: van, aki szuper programot kap a szüleitől, van, aki játékot, de a legfontosabb és legértékesebb mégis az, amikor osztatlan figyelemmel és minőségi együtt töltött idővel ajándékozzuk meg gyermekeinket. Ám sajnos nem mindenkinek jut / jutott felhőtlen gyerekkor. CsaládOrigoGazdag Tibor véletlenül egy idegen nő szülésére ment be feleségéé helyetthttp://www.life.hu/csalad/20190522-gazdag-tibor-veletlenul-egy-idegen-no-szulesere-ment-be-felesegee-helyett.htmlGazdag Tibor legkisebb gyermekének születéséről mesélt: apás szülést terveztek, ám ő eltévesztette a szobát... CsaládOrigoAnyatejből csinált palacsintát Mádai Vivien - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20190522-anyatejbol-csinalt-palacsintat-madai-vivien.htmlMádai Vivien vendégeivel az anyatej különböző felhasználási módjairól beszélgettek, és egyet be is mutattak: palacsinta készült belőle. CsaládOrigoEurópai Hulladékcsökkentési oklevél a Klímanócskák vezetőjénekhttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20190522-europa-oklevel-klimanocska.htmlBrüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján május 15-én elismerő oklevélben részesült a hódmezővásárhelyi Klímanócskák program megalkotója, Bozókiné Szabó Ildikó. HirdetésGyörgy herceg elmondta a véleményét az édesanyja tervezte kertrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190522-gyorgy-herceg-elmondta-a-velemenyet-az-edesanyja-tervezte-kertrol.htmlA családokat veszi célba a Katalin hercegné által tervezett „Vissza a természetbe!” elnevezésű kert, amely hamarosan a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit. A kertet először saját gyermekei tesztelték, a kis György herceg pedig el is mondta a véleményét. Család--Curtis felesége, Kriszti meztelen babapocakot villantott – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190522-curtis-felesege-kriszti-meztelen-babapocakot-villantott.htmlMegmutatta kerekedő pocakját Curtis várandós felesége, Kriszti. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.