Kamarás Iván megmutatta a fiait: kész férfiak lettek

fotó Kamarás Iván fia család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamarás Iván ritkán enged betekintést a magánéletébe, éppen ezért a fiait sem sokszor láttuk még. Ám ezúttal kivételt tett a színész.

Kamarás Iván 18 és 16 éves nagyfiairól mesélt, akikkel élményeket ajándékoznak egymásnak.

Már évek óta közös élményeket adnak, kérnek, kérek gyereknapra. Idén ez egy közös utazás, amit nagyon vártunk. Tizennyolc és tizenhat évesek, így lehet, hogy majd hosszú évekig nem akarnak velem utazni sehova. Mindkettőjüknek nagyon jó a humora, karakán kölykök. A nagyobbik fiam márciusban töltötte be a tizennyolcadik évét. A szülinapján közölte, hogy na, én ma felnőtt lettem, nagykorú, nem dönt helyettem senki a továbbiakban. Nem értette, hogy miért nevetünk, mert nem viccnek szánta. A táncművészetire jár, tehát a nagyszülei nyomdokaiba lép, jelen állás szerint. Játszott a Madách Színház nagy sikerű, Billy Elliot című előadásában, táncolt, énekelt. És nagyon ügyesen gitározik, már saját zenekart is alapítottak az egyik barátjával. Igor kevésbé nyitott a művészi pálya felé, bár zseniálisan kommunikál, és fantasztikus üzleti érzéke is van, nagyon életrevaló gyerek – mesélt büszkén a fiairól a Blikknek Kamarás Iván.

Eljegyzési képek, amelyekről sugárzik az egymás iránti szerelem – Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190522-eljegyzesi-kepek-melyekbol-sugarzik-az-egymas-iranti-szerelem-fotok.htmlA jegyesség jó esetben minden pár életében felhőtlen és könnyed időszak. A házasélet kihívásaival szemben még csak az esküvő megszervezésével járó édes várakozás és némi pozitív stressz éri a feleket. Nem csoda hát, hogy mostanában igen divatossá vált eljegyzési fotók készítése, amelyekkel a boldog pár mindenkivel tudathatja, hogy hamarosan a házasság felemelő kötelékében egyesülnek. CsaládOrigoCsaládon belüli bántalmazás: amikor a szülő egyetlen eszköze a veréshttp://www.life.hu/csalad/20190523-csaladon-beluli-bantalmazas-amikor-a-szulo-egyetlen-eszkoze-a-veres.htmlA zéró toleranciát hirdető gyermekvédelmi törvény ellenére sokan még mindig családi belügynek tekintik a gyermekek bántalmazását, főleg a nevelő célú gyerekverést. A lehetséges okokról és az elszomorító következményekről F. Lassú Zsuzsa pszichológust, az ELTE docensét kérdeztem. CsaládOrigoDown-szindrómás kislányával fotózták Balla Eszterthttp://www.life.hu/csalad/20190524-down-szindromas-kislanyaval-fotoztak-balla-esztert.htmlBalla Esztert Down-szindrómás kislányával, Emmával fotózták. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoTóth Gabi genetikai vizsgálaton járthttp://www.life.hu/csalad/20190523-toth-gabi-genetikai-vizsgalaton-jart.htmlTóth Gabi Instagram-oldalán számolt be arról követőinek, hogy genetikai vizsgálaton járt. Elárulta, a legjobb kezekben vannak, és eddig minden rendben van. CsaládOrigoWeisz Fanni természetes úton szeretne teherbe esni, nem gondolkodik a lombikprogramonhttp://www.life.hu/csalad/20190523-weisz-fanni-termeszetes-uton-szeretne-teherbe-esni-nem-gondolkodik-a-lombikprogramon.htmlWeisz Fanni elárulta, pajzsmirigyproblémái ellenére is minden esélye megvan arra, hogy természetes úton essen teherbe és nem lesz szüksége lombikprogramra. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoKacatok helyett ajándékozz jövőt a gyermekednekhttp://www.life.hu/csalad/20190522-kacatok-helyett-ajandekozz-jovot-gyermekednek-gyermeknap-kornyezettudatosan.htmlKözeleg a gyereknap. A fogyasztói társadalom és a nyugati civilizáció egyaránt azt sulykolja belénk, hogy csak akkor vagyunk jó szülők, ha temérdek ajándékkal – egész pontosan játékkal és tárgyakkal – halmozzuk el a szemünk fényét. Ha gyermekünk boldogsága valóban fontos számunkra, érdemes azonban egy kicsit tovább látnunk az orrunk hegyénél. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.