Terhességéről mesélt Tóth Gabi: túl van a nehezén

Forrás: Fb / Tóth Gabi -
Tóth Gabi terhesség második trimeszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan édesanya lesz Tóth Gabi, akit az első három hónapban bizony nem kerültek el a rosszullétek. Túl a nehezén, boldogan mesélt a várandósságáról.

Tóth Gabi és vőlegénye, Krausz Gábor séf alig várják első közös kisbabájuk érkezését. Az énekesnő a várandóssága első időszakát nem viselte jól, folyamatosan rosszullétek gyötörték. Túl az első trimeszteren azonban minden helyreállt, és a büszke sztármami boldogan programozik kedvesével.

Tóth Gabi Forrás: Fb / Tóth Gabi

"Köszönjük, jól vagyunk, kerekedünk, minden a legnagyobb rendben. Jólesett már végre kiszabadulni egy kicsit"mesélte a Borsnak Gabi, aki párjával egy autós találkozóra ment kikapcsolódni.

"Az első időszakban a fellépéseimet is lemondtam, mert akkor még vigyázni kellett mindenre, de már beléptem a második trimeszterbe, és újra tudok »normális« életet élni. Van, aki végigszenvedi az első három hónapot, én is ilyen voltam. Mindent az orvosom engedélyével csinálok, ha ő azt mondja, ne jöjjek, akkor nem jöttem volna. Egyébként nagyon szeretjük ezt a közösséget, mert mindenki laza, nincs megjátszás, és közben még szuper autókat is kipróbálhatunk. Természetesen a baba most a legfontosabb, de a terhesség nem betegség, hanem egy állapot. Bizonyos dolgokra oda kell figyelni, de ugyanúgy élvezzük az életet mindketten."

Mészáros Dóra kiakadt, amiért csökken a rajongói számahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-meszaros-dora-kiakadt-amiert-csokken-a-rajongoinak-szama.htmlMészáros Dóra Instagram-oldalán fakadt ki, miután azt tapasztalta, hogy a követőinek száma folyamatosan csökken. TV + SztárokOrigoReunion: Várkonyi Andrea közös fotót posztolt Gombos Edinávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190630-varkonyi-andrea-kozos-fotot-posztolt-gombos-edinaval.htmlGombos Edina és családja néhány évvel ezelőtt költözött ki a tengerentúlra. Kubai származású férje, Alberto IT-vezetőként dolgozik, az Aktív egykori műsorvezetője pedig üzletasszonyként tevékenykedik. Két közös gyermekük van, Miranda és Matteo. Most azonban hazalátogattak, és találkoznak a barátaikkal is. TV + SztárokOrigoKidörzsölődik a combod? Így segíts rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-kidorzsolodik-a-combod-igy-segits-rajta.htmlA nyári kánikulában szinte minden nővel előfordul, hogy kidörzsölődik a combja belső része. Ez igencsak fájdalmas, de tehetünk ellene. TV + Sztárok--A legszexibb nagymama, Gina Stewart fotóját cenzúrázta az Instagramhttp://www.life.hu/sztarok/20190629-a-legszexibb-nagymama-gina-stewart-fotojat-cenzurazta-az-instagram.htmlA 48 éves nagymama bedühödött, miután az Instagram letiltotta az egyik szexi fotóját: szerinte a kora miatt törölték a felvételt. TV + SztárokOrigoCseke Katinka elhagyja a Jóban Rosszban sorozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190629-cseke-katinka-elhagyja-a-joban-rosszban-sorozatot-tv2.htmlCseke Katinkát 2008 decemberében ismerte meg az ország a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjeként. A színésznő most úgy döntött, távozik a népszerű sorozatból, a jövőben mással szeretne foglalkozni. TV + SztárokOrigoTóth Vera és kedvese a Bazilikánál romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-toth-vera-es-kedvese-a-bazilikanal-romantikaztak.htmlTóth Vera és párja fél éve találtak egymásra, és most meg is ünnepelték az évfordulót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.