Nem csak egy, két eltitkolt fia is van Flipper Öcsinek

Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu -
gyerekek család titok Flipper Öcsi DNS-teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Flipper Öcsi Franciaországban élő, eltitkolt fiát keresi a család. Ám nem ő az egyetlen gyermek, akiről eddig nem tudtak. Tamás 23 évesen, felnőtt fejjel tudta meg, hogy ő is a zenész gyermeke. 

Ahogy mi is megírtuk: Flipper Öcsi családja keresi a zenész eltitkolt fiát, aki Franciaországban élhet. Volt egy férfi, akiről fénykép alapján azt hitték, ő lehet az. A titokzatos idegen jelentkezett is, ám elmondta: sajnos ő nem Flipper Öcsi fia, csupán csak hasonlítanak, és nagyon jó barátok voltak.

A Blikk cikke szerint azonban Magyarországon is él egy férfi, Tamás, aki szintén a zenész gyermeke. Felnőtt koráig azonban ő sem tudott erről. A 27 éves Hácz Tamás 23 évesen tudta meg édesanyjától, hogy valójában kinek a fia. Ám a nyilvánosság előtt eddig nem vállalta fel.

"Nagyon boldog gyermekkorom volt" – mondta a lapnak Tamás. Édesapja sajátjaként nevelte. "Édesanyám négy éve vallotta meg az igazságot, hogy valójában Flipper Öcsi az édesapám. Egy nagyon rövid kapcsolatban fogantam" – fogalmazott Tamás, aki bánja, hogy nem hamarabb történt ez, hiszen akkor megismerhette volna biológiai apját.

Flipper Öcsinek Magyarországon is él egy fia Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu

A vallomás után megkereste Flipper Öcsi, azaz Jeszenszky Béla családját – elsőként Marót Vikit – akikkel nagyon szoros kapcsolatot alakított ki. "Féltem attól, hogy elfogadnak-e egyáltalán. Először a nagynénémet hívtam fel, pár nap múlva találkoztunk. Nem volt senki elutasító, hiszen ilyen megrázóan komoly dologgal senki sem viccelődne" – emlékezett vissza a szakácsként dolgozó férfi.

Mindenféle vizsgálat nélkül elfogadták az újonnan jött rokont, másfél hónapig Marót Vikinél is lakott, amikor albérletet keresett. Tamás most szeretne DNS-tesztet csináltatni. "Az én lelkem is megnyugodna egy végső bizonyosságtól. Mindenesetre egy új, nem is akármilyen családot kaptam a meglévő mellé" – árulta el Tamás.

A zenész édesanyja, Katalin azt nyilatkozta, nagyon hasonlít Tamás a fiára. Nagyon boldogok, hogy a fiú megtalálta őket.

Ez az édesanya úgy pózol az Instagramon, akár a celebek, mégis kicsit máshogy festhttp://www.life.hu/csalad/20190722-ez-az-edesanya-ugy-pozol-az-instagramon-akar-a-celebek-megis-kicsit-mashogy-fest.htmlMellbimbót villantott az az édesanya, aki sztárokat és modelleket utánoz az Instagramján. Megmutatja, hogy a szexi fotók hogyan működnek a valóságban, egy olyan házban, ahol gyereksereg él. CsaládOrigoOdafent is együtt vannak: 71 évig voltak házasok, ugyanaznap haltak meghttp://www.life.hu/csalad/20190722-odafent-is-egyutt-vannak-71-evig-voltak-hazasok-ugyanaznap-haltak-meg.htmlMarilyn és Herbert történetén könnyezik az internet népe: 71 évig voltak házasok, és 12 óra különbséggel haltak meg. Család--Bill Gates elmondta, hány éves kortól adott okostelefont a gyerekei kezébehttp://www.life.hu/csalad/20190722-bill-gates-elmondta-hany-eves-kortol-adott-okostelefont-a-gyerekei-kezebe.htmlKétségtelenül Bill Gateset tarthatjuk napjaink egyik legnagyobb géniuszának. Az okoseszközök zsonglőre most elárulta, hogy saját gyermekeinek mikor adott a kezébe először okoseszközt. Család--Ha nyár, akkor befőzés! Egyszerűbb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/csalad/20190719-ha-nyar-akkor-befozes-egyszerubb-mint-gondolnad.htmlA nyári hónapokban a természet finomabbnál finomabb gyümölcsökkel kényeztet minket. A málna, a barack, a levendula mind arra vár, hogy előkapjuk a fakanalat és zamatos lekvárokat, szörpöket készítsünk belőlük. De hogyan fogjunk hozzá? Mire ügyeljünk? A befőzés világában Nagy Tünde, az Ízbolygó blog szerzője segít eligazodnunk. CsaládOrigoRitka pillanat: közös fotón a családjával Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/csalad/20190722-ritka-pillanat-kozos-foton-fiaival-sebestyen-balazs.htmlRitkán mutatja meg a gyerekeit Sebestyén Balázs a közösségi oldalán, és ha néha kivételt tesz, a fotók akkor is nagyon diszkrétek, a srácok arca többnyire takarásban van. Család--Feledhetetlen nyár – Bakancslista az egész családnakhttp://www.life.hu/csalad/20190719-feledhetetlen-nyar-bakancslista-az-egesz-csaladnak.htmlSokan egész évben a nyári szabadságot, nyaralást és a jó időt várják. Aztán augusztus végén gyakran azon kapják magukat, hogy ez az évszak is csak a szokásos mókuskerékkel telt. Azért, hogy ezt elkerülhesd, összegyűjtöttünk néhány programot, amelyek nélkül nem múlhat el a nyár. Ha kipipálsz néhány tételt a listán, felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.