soványság vastagbélgyulladás kórház zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit zenészt hónapok óta gyulladásos bélbetegség gyötri. Erről Gibb írt internetes oldalán.

A közönség megrökönyödve fogadta a zenészt a legutóbbi televíziós szereplésekor, Robin Gibb ugyanis rendkívül soványan jelent meg. Mint kiderült, a Bee Gees tagja vastagbélgyulladásban szenved, négy napot volt kórházban, és mint mondta, még nagyon gyengének érzi magát a kórházi tartózkodást követően, de lassan újra dolgozni kezd.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírességet fogadta volna David Cameron brit miniszterelnök, de a találkozót el kellett halasztani. Ezt követően megjelent egy angol talkshow-ban, ahol kimerültnek látszott, és rémisztően sovány volt, de nem beszélt egészségügyi problémájáról. Robint erős hasi fájdalmakkal szállították kórházba, erről a menedzsere a következőképp nyilatkozott: "Hasonló betegség vitte el a bátyját is, de ami más az ő esetében, hogy még nemrég jöttek elő a tünetek, és az orvosok azonnal megkezdték a kezelést." Brit sajtóértesülések szerint Robin Gibbet ugyanaz a betegség sújtja, amelybe 2003-ban fivére, Maurice belehalt, de Robin Gibbnél korai stádiumban fedezték fel a kórt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.