plasztikai beavatkozás száj ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura Summers mindig celeb akart lenni, és a plasztikai műtétei miatt ez sikerült is neki.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!


,,Amióta csak az eszemet tudom, híres akartam lenni. Hogy miért? Mert azt akartam, hogy a világ ismerjen, és odafigyeljen arra, amit mondani akarok"


larissasummers.net
larissasummers.net

Kattints a képre túlplasztikázott sztárokért!

Az ajakfeltöltései után azonban Laura élete nagyon megváltozott - a 73 ezer forintos korrekció után a szája a négyszeresére dagadt. ,,Belenéztem a tükörbe, és megijedtem, úgy néztem ki, mint egy szörnyeteg" - mesélte a lány, akinek ez volt a fordulópont a plasztikai beavatkozások iránti függőségében. Ma már azon munkálkodik, hogy figyelmeztesse a nőket a nem szakszerű beavatkozások ellen. ,,Remélem, az, hogy látják, én hogyan néztem ki a szájfeltöltésem után, intő példa lesz mások számára is."

Az Amerikai Egyesült Államokban 2011-ben több mint egymillió plasztikai beavatkozást végeztettek, ebben pedig még nincsenek benne a botoxkezelések és a ráncfeltöltések. Ma már bárki, bármilyen aprósággal kés alá fekhet, de mielőtt eszement módon korrigálni akarnánk testünket, érdemes átgondolni, valóban megéri-e.

Tipp! Magyar lány a legdögösebb olimpikon! Kattints a képekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.