Kiderült, miért nem volt várandós felesége mellett Hujber Feri

Fotó: Szabó Balázs - Origo -
Hujber Ferenc terhesség szülés wellness kórház Tölgyesi-Khell Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész tiszta vizet öntött a pohárba és elmesélte, miért hagyta ott mindenórás feleségét, hogy egy wellness-központban pihenjen.

Ahogy a Life.hu is megírta, Hujber Ferenc mögött sűrű hetek állnak: színházi munkái és a második gyermek érkezése sok volt egyszerre a színésznek. A vérnyomása az egekben volt, ezért vonult be egy fővárosi intézménybe két napra, hogy pihenhessen. A színészt sok támadás érte, amiért a terhesség utolsó napjaiban magára hagyta Cynthiát, ő azonban elmesélte, jó oka volt erre – írja a Story.

Fotó: Szabó Balázs - Origo

„Nem akartam úgy járni, mint a korombeli negyvenes férfiak, akik túlhajtják magukat. Elmentem egy kórházba, hogy alaposan kivizsgáltassam magam. Majd a vizsgálatok után szerettem volna kicsit lenyugodni, és erre egy szentendrei wellness-központot találtam a legalkalmasabbnak. Muszáj volt pihennem és feltöltődnöm. Ebből kreálták azt a hírt, hogy nem foglalkozom a terhes feleségemmel és dőzsölök" – magyarázta Feri, aki hozzátette, a szülés alatt végig felesége kezét fogta, mert Cynthia 13 órán át vajúdott és szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.