Caramel nem bírja tovább: vissza kell vennie a tempóból

Fotó: Tv2 -
Caramel stressz énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget dolgozik mostanában Caramel, ám ő is érzi, vissza kell vennie a tempóból - a saját érdekében. 

Az énekesnek nem volt két egymást követő szabad hétvégéje az elmúlt 10 évben. ,,Nem is emlékszem, mikor aludtam ki magam utoljára. Nagyon sok dolog van az életemben, amit megpróbálok ebben az évben tető alá hozni. Talán túl sok is, de ilyen, amikor az ember szerelmes abba, amit csinál. De érzem, hogy ez egy kemény év, most azt érzem, hogy ez a tempó nagyon gyors, ezt nem lehet sokáig így bírni. Ezért döntöttem úgy, hogy jövőre visszább veszek" – mondta Caramel a Blikknek.

Fotó: Tv2

Az énekes előtt idén még nagy feladat áll: a TV2-n Az ének iskolája című műsor tanáraként segíti a fiatal tehetségeket. ,,Átéreztem a súlyát ennek a szerepnek, tudom, hogy egy-egy elejtett félmondatom egy életre beéghet náluk, ezért kiemelten figyelek. Azt remélem, hogy életre szóló élményt tudunk nekik adni" - mondta Caramel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.